Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Vitar Horčík DUOPACK a sportovní lahev

19.09. - 25.09. 2016 | Aktuální soutěže

NOVINKA!

Vitar Horčík pro vaše dny v pohybu

 
Novinku Vitar Horčík ocení nejen sportovci. Limitovaná edice nabízí dvě balení šumivých tablet s obsahem hořčíku a k tomu sportovní lahev jako dárek.
Každá tableta obsahuje 375 mg hořčíku, což pokrývá denní dávku, potřebnou pro dospělého člověka. Hořčík je pro lidské tělo nepostradatelný a jeho přísun se stravou mnohdy nestačí. Přispívá ke snížení únavy i vyčerpání a podporuje normální činnost svalů stejně jako nervové soustavy. Je to známý „ antistresový minerál“.
 
Forma rozpustných šumivých tablet umožňuje rychlou přípravu  zdravého a osvěžující drinku. Oceníte i praktickou lahev z lehkého a přitom vysoce odolného materiálu. Hodí se stejně dobře do kabelky či batohu jako na kolo. Přípravek neobsahuje cukr a je vhodný i pro diabetiky.

Vitar Horčík DUOPACK, 2x 20 šumivých tablet s příchutí manga seženete v lékárnách nebo na eshopu nasevitaminy.cz za cenu 211 Kč.

Vitar Hořčík DUOPACKPravidla soutěže:
Soutěž o Vitar Horčík DUOPACK a sportovní lahev probíhá od pondělí 19. září do neděle 25. září 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Vitar Horčík DUOPACK a sportovní lahev.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. září 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. října 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Vitar.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !