Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vouchery na nákupy do francouzského pekařství a cukrářství

25.05. - 31.05. 2015 | Aktuální soutěže
Petite France boulangerie & Patisserie










Francouzské pekařství a cukrářství v Myslíkově ulici nabízí pravé francouzské dobroty 

Pravé francouzské bagety, crossianty z čerstvého másla nebo skvělý ořechový chleba značky La Petite France byly zatím k dostání jen na farmářských trzích nebo vám je naservírovali jako první chod v hotelu Mandarin, Hilton nebo Marriott. Tyhle delikatesy se teď ale konečně začaly prodávat i v kamenném obchodě. Prodejnu s pravým francouzským šarmem vytvořenou po vzoru tamních boulangerií a pattiserií se pod značkou Petite France Boulangerie najdete v Myslíkově ulici č. 22 v Praze 2, otevřeno denně 8-20 hodin.

Petite France BoulangerieKromě slaných dobrot tu najdete čerstvě upečené tradiční francouzské sladkosti - třeba zamilovaný koláč s čokoládou a vlašskými ořechy,  jablečný koláč tarte tatin, creme brulée, Štasburský koláč či velejemný Dort Lyon s malinami. Ty všechny potěší teď všechny, kteří se už těší na jarní posezení u stolku s kávičkou a zákuskem tak, jak je to typické právě ve Francii.  

Všechny lahůdky vyrobí každý den vlastníma rukama parta sedmi pekařů a tří cukrářek v pekárničce Petite France Boulangerie v Lahovicích u Prahy, kde se jako jediní u nás začali už před čtyřmi lety specializovat na ručně vyráběné a zásadně nedopékané křupavé pečivo ze země galského kohouta.

A jak poznat pravý francouzský croissant?

Majitel pekařství Jan Ivanco říká, že musí být především z pravého másla, ne z margarínu. Po rozkrojení má mít pevnou strukturu dřeva: měl by vonět a rozhodně by vám při skousnutí neměl splasknout v puse.

Pravidla soutěže:
Soutěžte o vouchery na nákupy do francouzského pekařství a cukrářství Petite France Boulangerie probíhá od pondělí 25. května do neděle 31. května 2015.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají voucher v hodnotě 250,- Kč na nákupy do pekařství a cukrářství Petite France Boulangerie.


CroissantVyhodnocení soutěže proběhne dne 1. června 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Vouchery budou výhercům doručeny nejpozději do 10. června 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci, jejich platnost je do 30.6.2015


Nápovědu najdete na stránkách
Petite France Boulangerie
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !