Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na gastronomickou akci Prima Fresh Festival v Praze

25.05. - 31.05. 2015 | Aktuální soutěže
RioMare - Fresh Festival











Během víkendu 6. - 7. června přivítají Letenské sady v Praze na Letné oblíbenou kulinářskou akci Prima Fresh Festival. Na návštěvníky čekají jedinečné gastronomické zážitky a umění předních kuchařských osobností. Vypilované kuchařské show předvedou v české metropoli Zdeněk Pohlreich, Marcel Ihnačák, Roman Paulus nebo Ivan Vodochodský. Na druhém podiu se představí Markéta Hrubešová, Veronika KOKO Kokešová, Karolína z pořadu TV Prima, Petr Havlíček a Milan Václavík.

RioMareDoplňkový program festivalu osvěží soutěž o Restauraci Fresh Festivalu Praha. Soutěžní degustační menu připraví 20 špičkových restaurací z Prahy a Středočeského kraje. Kulinářští milovníci se seznámí také s molekulární gastronomií a ochutnají exotické pochutiny jako maso ze zebry, krokodýla nebo hada. Na stole nebudou chybět ani hmyzí speciality. Chuťové buňky uspokojí desítka vinařství a dvě desítky pivovarů si to rozdají v soutěži o Pivo Fresh Festivalu. Značka Rio Mare, partner kulinářského setkání, bude mít na akci dětský koutek se zábavným programem a hlídáním dětí. Festivalový areál se v sobotu otevírá v 10 hodin.
RioMare
Tuňák Rio Mare je lehký, chutný a zdravý produkt pro celou rodinu. Tuňákové maso obsahuje významné množství minerálů jako fosfor a jód, důležitých vitamínů skupiny B a je cenným a bohatým zdrojem esenciálních bílkovin. Proto představuje tuňák Rio Mare nepostradatelnou složku kompletní, lehce stravitelné a vyvážené stravy.

Vyzkoušejte originální a chutné recepty s Rio Mare Paté a připravte si hamburger s tuňákem, celerem a rajčetem, tortillu s avokádem, tuňákem a pomerančem nebo topinku s tuňákem a ztraceným vejcem.

Pravidla soutěže:
Soutěžte o vstupenky na pražský Prima Fresh Festival probíhá od pondělí 25. května do neděle 31. května 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dvě vstupenky na Prima Fresh Festival, který se koná 6.-7. června 2015 v Letenských sadech v Praze.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. června 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výherci budou po ukončení soutěže kontaktováni a informováni o způsobu převzetí vstupenek.


Nápovědu najdete na stránkách www.riomare.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !