Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na jarní zahradnickou výstavu FLORA Olomouc

13.04. - 19.04. 2015 | Aktuální soutěže
Smetanovy sady a především pak jejich výstavní pavilony ve druhé půli dubna po končící zimě opět doslova rozkvetou. Od 23. do 26. dubna se zde totiž uskuteční jarní etapa mezinárodní květinové a zahradnické výstavy Flora Olomouc 2015. Její hlavní expozice tentokrát ponese lákavý podtitul Smyslů plná zahrada.


„Pojďte s námi ochutnat jarní zahradu všemi smysly, pestrobarevný prostor plný vůně, zvuků a pozitivní energie,“ zve ředitel Výstaviště Flora Olomouc Jiří Uhlíř na blížící se akci. Právě tak lze totiž podle něj ve stručnosti popsat květinovou expozici v hlavním pavilonu A, která bude od 23. dubna po čtyři dny lákat návštěvníky největší a nejstarší květinové výstavy u nás – jarní Flory Olomouc. Už po šestatřicáté v historii olomouckého veletržního areálu se „áčko“ i další pavilony a venkovní plochy zaplní nepřeberným množstvím barevných a voňavých exponátů.

Jarní Flora promění olomoucké výstaviště

ve Smyslů plnou zahradu. Ponořte se do ní !

výstaviště Flora Olomouc 2015

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na jarní zahradnickou výstavu Flora Olomouc 2015 probíhá od pondělí 13. dubna do neděle 19. dubna 2015. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


15 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá 2 vstupenky na jarní zahradnickou výstavu Flora Olomouc, která se koná 23.-26. dubna.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. dubna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Po ukončení soutěže budou výherci informováni o způsobu převzetí výhry.


Nápovědu hledejte na stránkách výstaviště Flora Olomouc

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !