Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na komedii pro celou rodinu Cesta kolem světa

14.04. - 20.04. 2014 | Aktuální soutěže
Divadlo Na Jezerce sází na radost ze hry i ze života! Od března 2014 hraje komedii Jiřího Janků "Cesta kolem světa".

„Divadlo Na Jezerce dává často příležitost nejen mladým talentovaným hercům, ale hledá talenty i mezi mladými režiséry. V nápadité režii Terezy Němcové jsme v minulém roce uvedli několik představení, která nastudovala se svými žáky. Protože se její představení na Jezerce setkaly se vstřícnými reakcemi našich diváků, vydáváme se s ní bez obav i na Cesta kolem světa,“ uvádí principál Jan Hrušínský.

Premiéra je v Divadle Na Jezerce, 19. března 2014.

Divadlo Na JezerceDobrodružství, chytlavé písničky, humor a fantazie jsou divadelním evergreenem. Vše se nese v duchu nadsázky a svižný příběh přináší nečekaně paradoxní situace, což znamená, že o dobrou náladu v hledišti nebude nouze.

Hlavní role sympatické slečny Feminy Jones a inspektora Shermana, zahrají mladí herci Kristýna Hrušínská a Václav Liška. V dalších rolích se objeví zkušení členové hereckého souboru Jezerky, Petr Vacek, Václav Chalupa, Martin Sitta, Michal Kern i režisérka Tereza Němcová.

CHCETE-LI SE DOBŘE BAVIT,

VYDEJTE SE S NÁMI NA CESTU KOLEM SVĚTA!


Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na komedii  Cesta kolem světa do Divadla Na Jezerce probíhá od pondělí 14. dubna do neděle 20. dubna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na komedii pro celou rodinu CESTA KOLEM SVĚTA do Divadla Na Jezerce. Termín představení je 23. dubna.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. dubna 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výherci budou emailem a soukromou zprávou informováni o způsobu přezvetí vstupenek.


Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na stránkách Divadla Na Jezerce

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !