Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na koncerty slavného pěveckého souboru ALEXANDROVCI

28.09. - 4.10. 2015 | Aktuální soutěže
Slavný pěvecký soubor ALEXANDROVCI vystoupí znovu České republice v rámci letošního evropského turné. Šňůra koncertů začne 10. října v Brně a zastaví se celkem v 9 městech – Ostravě, Olomouci, Zlíně, Pardubicích, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Liberci a v Praze. 120 členné světoznámé těleso se do našich sportovních hal vrátí po dvou letech se sólisty Vadimem Ananěvem a Borisem Dyakovem a navíc se speciálním hostem - Valérií „Lery“ Kurnuškinou, teprve osmiletou sólistkou, jejíž vystoupení sklízí ovace ve stoje. Jako tradičně se souborem zazpívají české hvězdy: tentokrát pozvání přijala jedna z nejúspěšnějších českých zpěvaček, Helena Vondráčková a muzikálová zpěvačka Michaela Nosková.

ALEXANDROVCI se veřejnosti poprvé představili 12. října 1928. Tehdy se jmenovali Soubor rudoarmějské písně a tvořilo ho 12 mužů - osm zpěváků, dva tanečníci, harmonikář a recitátor.
Soubor založil hudební skladatel, dirigent, sbormistr a pedagog Alexandr Vasiljevič Alexandrov, mimo jiné autor sovětské i současné ruské státní hymny, který stál v jeho čele až do své smrti v roce 1946. Od té doby nese proslulý soubor jeho jméno - Akademický soubor písní a tanců Ruské armády A. V. Alexandrova. Dnes má 200 zaměstnanců, skládá se z orchestru, pěveckého a tanečního sboru a ve vyprodaných sálech sklízí bouřlivé ovace po celém světě.
Alexandrovci
Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na koncerty pěveckého souboru ALEXANDROVCI probíhá od pondělí 28. září do neděle 4. října 2015. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá 2 vstupenky na koncerty pěveckého souboru ALEXANDROVCI do vybraného města.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. října 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Po ukončení soutěže budou výherci kontaktování a po výběru města jim budou vstupenky odeslány poštou na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách pěveckého souboru ALEXANDROVCI

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !