Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na muzikál Horečka sobotní noci

24.10. - 30.10. 2016 | Aktuální soutěže
Na konci 70. let proměnil svět v jeden velký taneční parket, o dvacet let později se stal divadelní senzací. Taková je stručná historie muzikálového fenoménu s názvem Horečka sobotní noci. 15 let od premiéry na newyorské Broadwayi, se legendární americký muzikál se slavnými písněmi skupiny Bee Gees konečně dostal do Prahy. Od 30. září 2014 ho má  na programu Divadlo Kalich.

Hlavním hrdinou je mladík Tony Manero, jehož všednodenní existence se smrskává na malé železářství, kde pracuje, a chvíle strávené doma s matkou a otcem, pro které je spíš černou ovcí rodiny. Ovšem jeho život nabírá úplně jiný spád každou sobotu večer, kdy se stává králem tanečního parketu v disco klubu 2001 Odyssey. Na několik hodin jsou pryč nuda, mizerné vyhlídky na budoucnost nebo otravné povinnosti. Tady za sebou nechává všechny trable, tady se schází s kamarády, tady také potká okouzlující dívku Stephanie, s níž se rozhodne vyhrát soutěž v tanci. Jenže reálný život se bohužel neodehrává pod blikajícími barevnými světly a Tony se musí rozhodnout, jak s ním vlastně naloží.  Přichází na to, že člověk by měl vždycky sebrat sílu stát se takovým, jakým opravdu chce být…

Z lékařského hlediska může být horečka léčebným procesem, díky němuž naše tělo získává schopnost bojovat se škodlivinami. Věřte, že také taneční Horečka v Divadle Kalich vám pomůže zbavit se všeho, co vás tíží. A vůbec nemusí být zrovna sobota večer…!


Zbývají poslední  představení!  DERNIÉRA 18. PROSINCE 2016 !!



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na muzikál Horečka sobotní noci probíhá od pondělí 24. října do neděle 30. října 2016.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na muzikál Horečka sobotní noci do Divadla Kalich na termín 6. listopadu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 31. října 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 4. listopadu na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách Divadla Kalich
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !