Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na muzikál Tajemství do Divadla Kalich

29.12. - 4.01. 2015 | Aktuální soutěže

OD 5. 2. 2015 OPĚT NA REPERTOÁRU!!

POUZE 20 REPRÍZ!!!


Druhý muzikál Daniela Landy Tajemství si v ničem nezadá s ohlasy na autorův první titul, kultovního Krysaře. CD s písněmi z muzikálu i DVD se záznamem celého představení byly oceněny Multiplatinovými deskami a kritika psala o výjimečném uměleckém počinu.
Tajemství je napínavým mystickým příběhem, v němž se kolem hlavních hrdinů začínají dít nevysvětlitelné věci a oni postupně - společně s diváky - přicházejí na to, proč k těmto událostem dochází.

„Je na každém divákovi, co si z představení odnese. Když se na dvě hodiny nechá strhnout jeho příběhem, je to víc než dost. Kdo se ovšem podívá hlouběji, uvidí i další vrstvy představení a pochopí, co se v něm snažíme sdělit. Vypovídáme především o obrovské síle mít život ve vlastních rukou. Většina lidí o takové síle ani neví. My hrajeme o tom, jak rozdílné je být hráčem, a být hrán. Nechci-li být hrán, musím se chopit opratí. Jde o úplně průzračnou myšlenku, která je ale dnešnímu myšlení poměrně vzdálená,"
poodhaluje své Tajemství Daniel Landa. Přísně střežená pointa je vskutku překvapivá.

Tento strhující muzikál vypráví o naději a o skutečné lásce. Kdo ho navštívil, nosí si poselství představení už navždy v sobě.

Divadlo Kalich
Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na muzikál Tajemství do Divadla Kalich probíhá od pondělí 29. prosinece 2014 do neděle 4. ledna 2015.     Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na strhující muzikál Tajemství do Divadla Kalich.

Termín představení: 8.2.2015 od 14,30 hodin


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. ledna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 28. ledna 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Divadla Kalich
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !