Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na originální inscenaci Zahraj to znovu, Same

22.02. - 28.02. 2016 | Aktuální soutěže
Zahraj to znovu, Same
















Jedna z prvních inscenací Divadla Na Jezerce  slaví  305. reprízu! 


Díky originálnímu pojetí, ironickému humoru a situačním gagům stále patří inscenace hry Woodyho Allena Zahraj to znovu, Same k nejoblíbenějším titulům pražského Divadla Na Jezerce. A komedie o tom, že člověk má za všech okolností zůstat sám sebou, znovu a znovu rozeznívá hlediště osvobozujícím smíchem.

Jedno z prvních představení divadla v režii Ondřeje Sokola s Janem Hrušínským a Miluší Šplechtovou v hlavních rolích je příběhem neurotického filmového kritika, kterého opustila manželka a který se snaží s touto situací vyrovnat po svém. Utíká od reálného života do světa fantazie a snů. A protože je v přítomnosti žen nemotorný a směšný, obrací se na svůj velký vzor, hlavního hrdinu filmu Casablanca Humphreyho Bogarta v podání Josefa Abrháma, jenž s kritikem mluví z filmového plátna. Tato iluzorní postava mu radí, jak vše rázně řešit a jak se zdá, hercova terapie začíná nést své plody. Ingrid Bergmanovou na stříbrném plátně ztělesňuje Libuše Šafránková. Spolu s Janem Hrušínským, a Miluší Šplechtovou účinkují v této komedii Marek Taclík a další herci.

Zahraj to znovu, Same se hraje v Divadle Na Jezerce 2. března od 19.hodin

Zahraj to znovu, Same



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na originální inscenaci Zahraj to znovu, Same probíhá od pondělí 22. února do neděle 28. února 2016. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na originální inscenaci Zahraj to znovu, Same do Divadla Na Jezerce.

Termín představení pro výherce: 2. března od 19 hodin

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. února a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Divadla Na Jezerce
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !