Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na podzimní zahradnickou výstavu FLORA OLOMOUC

27.09. - 3.10. 2010 | Aktuální soutěže
Připravili jsme pro vás soutěž o vstupenky na podzimní etapu mezinárodní zahradnické výstavy a veletrhu FLORA OLOMOUC 2010.

Ve dnech 7. - 10. října se brány Výstaviště FLORA OLOMOUC otevřou další z letošních zahradnických akcí – podzimní etapě mezinárodní zahradnické výstavy a veletrhu FLORA OLOMOUC. 


V hlavní výstavní expozici, pro níž zvolili pořadatelé název „Selský dvůr“, kde se představí nejlepší domácí producenti ovoce a zeleniny. Pestrobarevné a chutné výpěstky doplní přehlídka nejrůznějších odrůd tykví a nebudou chybět ani podzimní květiny, zejména chryzantémy.

Ovocné školkařské výpěstky, které jsou specifikem podzimní Flory a nejžádanějším artiklem na doprovodných prodejních trzích, najdou zájemci na venkovních plochách výstaviště.

Lákavou bude rovněž velká společná expozice členů Českého zahrádkářského svazu, kteří představí nejrůznější krajové odrůdy ovoce, různé druhy zelenin, včelařské produkty, houby a určitě nezapomenou ani zahrádkářskou a mykologickou poradnu, moravská vína a burčák

Na zahrádkáře, chalupáře a kutily čekají prodejní zahradnické trhy s pestrým sortimentem květin, ovoce, zeleniny, okrasných, ovocných dřevin, drobné zahradní mechanizace, pomůcek a potřeb.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na našich stránkách v rubrice Společnost.

Flora Olomouc











Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na Floru Olomouc probíhá od  pondělí 27. září 2010 do neděle 3. října 2010.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.


Vstupenky na Floru Olomouc získají soutěžící, kteří zodpověděli správně na soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás získá po dvou vstupenkách na podzimní etapu mezinárodní zahradnické výstavy a veletrhu FLORA OLOMOUC 2010.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. října 2010 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Dárky výhercům doručeny po ukončení soutěže poštou na uvedenou adresu.

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !