Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na přestavení do Laterny magiky, Nové scény Národního divadla

20.02. - 26.02. 2012 | Aktuální soutěže
Komponovaný večer Cocktail 012 – The Best of představuje tvorbu Laterny magiky v různých podobách, které charakterizovaly jednotlivé tvůrčí etapy, od revuálních programů až po vážné celovečerní taneční a baletní inscenace.

„Zlatá šedesátá“ připomene jedno z legendárních čísel Krkolomná jízda vybraná z jednoho z prvních programů Laterny magiky Variace z roku 1963. Z úspěšných celovečerních titulů si diváci mohou zavzpomínat třeba na Hru o kouzelné flétně choreografa Libora Vaculíka, která byla v devadesátých letech premiérovaná v Itálii, nebo vizuálně bohaté projekty Hádanky a koprodukční česko-francouzské Rendez-vous z dílny moderního francouzského choreografa a bývalého šéfa souboru Jean-Pierre Aviotta.

Nechybí ani ukázka z tanečního zpracování života slavného dobrodruha a státníka Casanovy, které se nese v neoklasickém stylu, ale nechybí v něm souboje a překvapivé zvraty. Na repertoáru je ale také moderní tanec, který přináší komponovaný večer Graffiti. Z něj je uváděna ukázka stejnojmenné choreografie Jiřího Bubeníčka.

Cocktail 012 – The Best ofSoučasný repertoár zastupují Legendy magické Prahy, premiéra z roku 2011, která vznikla pod taktovkou mága černého divadla Jiřího Srnce, v choreografii šéfa baletu ND Petra Zusky a s originální hudbou všestranného skladatele a muzikanta Kryštofa Marka.

Kaleidoskop završuje ve druhé polovině večera multimediální show Code 58.08, která ukazuje principy Laterny magiky oblečené v novém vizuálním a choreografickém hávu. Večerem a celým tanečně filmovým koktejlem provází diváky dvojice tanečníků, která objevuje pražská zákoutí a místa, která mají co do činění s historií Laterny magiky, nechávají nahlédnout diváky i do míst, která nejsou přístupná a známá…

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte v naši rubrice SPOLEČNOST.

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na představení do Laterny magiky probíhá od pondělí 20. února do neděle 26. února 2012.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží


Vstupenky získají soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás získají 2 vstupenky na březnové přestavení do Laterny magiky, Nové scény Národního divadla.

Termín představení: 29. března od 20 hodin - dramatický balet CASANOVA


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. února 2012 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Vstupenky budou výhercům doručeny nejpozději do 10. března 2012 poštou na adresu uvedenou v registraci. 
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !