Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na veletrhy Moderní žena a Bydlení

12.10. - 18.10. 2015 | Aktuální soutěže
Pestrou paletu novinek z oblasti životního stylu, vybavení interiérů, nabídky nábytku, ale i kosmetiky a módy připravili na polovinu listopadu pro všechny zájemce pořadatelé spojené výstavy a veletrhu Bydlení / Moderní žena. Dvoudenní akci plnou zajímavých tipů, nápadů a inspirací bude hostit pavilon A Výstaviště Flora Olomouc od soboty 14. do neděle 15. listopadu vždy od 9 do 18 hodin.

Již jednadvacátý ročník oblíbené podzimní akce olomouckého výstaviště nabídne opět nejnovější nabídku zařízení bytů, nábytku či zdravého bydlení. Důraz bude tentokrát kladen především na širokou paletu bytových doplňků, chybět nebudou ale ani kuchyňské sestavy, zařízení kanceláří, bohatý sortiment textilií, podlahových krytin, malířských a natěračských materiálů, osvětlení, skla, keramiky či elektrospotřebičů. Souputníkem letošní výstavy Bydlení bude stejně jako vloni třináctý ročník veletrhu kosmetiky, módy a zdravého životního stylu Moderní žena Olomouc. Na své si tak pod jednou střechou přijdou celé rodiny.
Návštěvníci letos již předposlední velké akce na olomouckém výstavišti (tou poslední budou oblíbené prosincové trhy Vánoce Flora) se mohou uprostřed listopadu těšit i na bohatý doprovodný program.

výstavy Flora OlomoucK výstavě Bydlení to budou především praktické ukázky floristických vazeb souvisejících s právě probíhajícím ročním obdobím - tedy Dušičkami a již neúprosně se blížícími vánočními svátky. Návštěvnice veletrhu Moderní žena zase budou mít příležitost vzpomenout na vyhlášené módní přehlídky doprovázející předchozí ročníky této akce.
„Módní show na přehlídkovém mole neodmyslitelně patří k veletrhu Moderní žena. Nikde jinde návštěvníci nemají možnost zhlédnout takové množství módních přehlídek jako právě zde. Na mole se letos představí podzimní kolekce svetrů, tunik doplněné o kabelky,“ zmínila Veronika Povýšilová ze spolupořádající společnosti, která připravuje právě veletrh Moderní žena. Doprovodný program podle ní doplní rovněž přednášky o zdraví, bylinkách nebo správném hubnutí.

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na veletrhy Moderní žena a Bydlení probíhá od pondělí 10. října do neděle 18. října 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá 2 vstupenky na veletrhy Moderní žena a Bydlení, které se konají na výstavišti Flora Olomouc.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. října 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. listopadu 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách výstaviště Flora Olomouc

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !