Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupy na kruhový trénink do Expresky

18.01. - 24.01. 2016 | Aktuální soutěže

Představení Expresky 


Expreska - kruhový trénink















Většina žen si obvykle stěžuje, že nemají čas cvičit. Třicetiminutový kruhový trénink pro ženy přináší ideální a fungující řešení.


Jedná se o komplexní cvičební program, který zahrnuje prvky kardiovaskulárního a silového cvičení zároveň. Posiluje svaly, zpevňuje tělo, zrychluje metabolismus, spaluje tuky a spolu se správnými stravovacími návyky pomáhá snižovat váhu. Během půl hodiny se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé a to v pravidelném intervalu třiceti vteřin. Můžete přijít kdykoliv a bez objednání. Vaše cvičení začíná ve chvíli, kdy přijdete. Nastoupíte na jakékoliv volné stanoviště a přesouváte se v kruhu stejným směrem jako ostatní.

Trend kruhového tréninku k nám přišel z USA. V klubu Expreska probíhá trénink na 8 hydraulických posilovacích strojích a 8 aerobních mezistanicích, které jsou logicky uspořádané do kruhu podle toho, zda se procvičuje spodní nebo horní partie těla. Během pouhých 30ti minut rovnoměrně procvičíte všechny svalové skupiny. Půlhodina je čas, který si i velmi zaneprázdněná žena může dovolit třikrát týdně investovat do svého zdraví a krásy.
Expreska - kruhový trénink

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupy na kruhový trénink do Expresky probíhá od pondělí 18. ledna 2016 do neděle 24. ledna 2016.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají vstupy na kruhový trénink do Expresky ve vybraném městě po dobu jednoho měsíce.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. ledna 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. února 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách Expresky
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !