Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o zavařovací víčka a další pomůcky k zavařování od Doma24.cz

8.06. - 14.06. 2015 | Aktuální soutěže
víčka












Zavařování má v Česku velice silnou tradici, tak silnou, že ji nedokáže ohrozit ani nepřeberné množství komerčních zavařenin v obchodech. Přeci jen "té marmeládě od babičky" nebo "těm okurkám od tety" dáme vždy přednost. :)


U nás na eshopu nakoupíte vše, co k zavařování budete potřebovat a za skvělé ceny!

Nejvíce pyšní jsme na náš obsáhlý sortiment barevných víček s různými dekory pro opravdu každý typ zavařeniny či med! A jako jedni z mála prodejců nabízíme taktéž speciální pestrobarevné zatlačovací víčko OMNIA 83.

Nakládáte si vlastní kvašáky? Tak potom předpokládáme, že na ně používáte velké sklenice o objemu 3 nebo 4 l. I na Vás myslíme a nabízíme víčka TWIST 100, která na tyto sklenice perfektně padnou.

zavařovací hrnecAle ať nemluvíme jen o víčkách - už jste se někdy popálila při vytahování horké sklenice ze zavařovacího hrnce? Pokud ano, tak zbytečně, stačilo by mít vytahovací kleště za 29 Kč od nás. A to není vše - nabízíme utahovací kleště, otvírák víček (už nikdy nebezpečná manipulace s nožem při otvírání), uzavírací hlavice a mnoho dalšího!

Používáte elektrické zavařovací hrnce? Ty u nás pro změnu nenajdete. Dáváme totiž přednost tradičním zavařovacím hrncům z pozinkovaného plechu. Jak určitě víte, vydrží věčnost. :) Najdete u nás menší 20 litrový a větší 30 litrový. Do těchto hrnců patří speciální teploměr, který prodáváme samostatně pro případ, že váš starý hrnec je stále v perfektní kondici, ale původní teploměr již ne. :)

zavařovací víčka PORKYA pokud zavařujete i maso, zbystřete! Jako jediný online prodejce nabízíme speciální víčka určená pro zavařování masa TWIST 82 v tzv. dekoru PORKY. Víčko je celé červené s ilustrací prasátka.

Pravidla soutěže:
Soutěž o zavařovací víčka a další pomůcky k zavařování od Doma24.cz probíhá od pondělí 8. června 2015 do neděle 14. června 2015.     Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

vytahovací kleště

Hlavní cena: Vytahovací kleště, Utahovací kleště, Otvírák víček, Uzavírací hlavice 2v1, 20ks víček OMNIA 83 dekor, 3x balení 10ks víček TWIST 82 (různý dekor), Samolepící etikety 15ks

2. cena: Vytahovací kleště, Otvírák víček, Uzavírací hlavice 2v1, 20ks víček OMNIA 83 dekor, Samolepící etikety 15ks

3. cena: Vytahovací kleště, Utahovací kleště, 2x balení 10ks víček TWIST 82 (různý dekor), Samolepící etikety 15ks

4.-10. cena: Balení 10ks víček TWIST 82 (různý dekor)

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. června 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. července 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Doma24.cz


Nyní také sleva pro Vás ve výši 10% na celý sortiment zavařovaní.
Stačí v košíku na eshopu zadat kód "chytrazena2015" a sleva se automaticky načte.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !