8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž s portálem Provence.cz o mořskou sůl a rýži z Camargue

2.09. - 8.09. 2013 | Aktuální soutěže
Je sice po prázdninách, ale s portálem Provence.cz si můžete svou chvilku prázdnin vychutnávat každý den. Stačí se uvelebit u počítače a číst. Tento týden můžete navíc při čtení i vyhrát tři pravé provensálské delikatesy.

S Provence.cz objevujete krásná místa Provence, ochutnáváte místní speciality, užíváte si lenošení na plážích Azurového pobřeží nebo se kocháte nádherným panorama Alp.

hrubá mořská sůlS Provence.cz objevujete krásu jihovýchodní Francie krok po kroku, pozvolna, aby vám neunikl jediný zajímavý moment. Seznamujete se s osobnostmi Provence, navštěvujete muzea, galerie, výstavy i neobvyklé kulturní ace, vydáváte se po vůni levandule i divokých bylin zdejších strání, poznáte, kdy nastává čas vinobraní i lisování toho nejkvalitnějšího olivového oleje. Cestujete na kole, pěšky i autem, věnujete se golfu, rybaření i lyžování. Zdoláváte skalní trasy via ferata nebo se necháváte unášet proudem divokých řek. A po tom všem usedáte ke stolu v restauracích, jejichž kvalitu opěvují i Michelinské průvodce. S Provence.cz se zkrátka vaše chvilka u počítače stává skutečným cestovatelským zážitkem.

dlouhozrná rýžeUžijte si ho po všech stránkách. V soutěži s Provence.cz teď máte možnost vyhrát tři pěkné ceny. Všechny mají svůj původ v Camargue, jedinečné přírodní oblasti proslulé růžovými plameňáky, bílými koňmi a polodivokými černými býky.

Pravidla soutěže:
Soutěž o portálem Provence.cz o mořskou sůl a rýži z Camargue probíhá od pondělí 2. září do neděle 8. září 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

hrubozrnná sůl

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají dárky dle pořadí od Provence.cz: Mořská sůl Fleur de sel Saunier de Camargue, Rýže z Camargue dlouhozrná bílá nebo Hrubá mořská sůl La Baleine.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. září 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 2. října 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na Provence.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !