Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a vyhrajte snídaňové cereálie Nestlé

21.04. - 27.04. 2014 | Aktuální soutěže

Snídejte a zpívejte se zvířátky

z filmu Rio 2!


Lámete si hlavu, jak naučit děti snídat? Přivolejte na pomoc vzácného papouška Blu, veselého tukana Rafaela a roztomilou žabičku Gabi. Filmové postavičky z oblíbeného animovaného filmu Rio 2 se schovaly do snídaňových cereálií Nestlé a pobaví nejen malé školáky. S cereáliemi Nestlé je prostě zábava a navíc obsahují řadu prospěšných látek.

snídaňové cereálie Nestle
Pravidelné snídání cereálií dodá dětem energii po  nočním odpočinku a také dle nejnovějšího výzkumu snižuje riziko dětské nadváhy minimálně o 10 %. Zpříjemněte dětem ráno výbornou křupavou snídaní, která je vyrobena z celozrnné mouky a obsahuje řadu důležitých živin.

Navíc teď v cereáliích Nestlé na děti čekají figurky z animovaného filmu Rio 2. S cereáliemi se jednoduše stane snídaně zábavou, na kterou se vaši malí nezbedové budou těšit. Stačí napustit figurku papouška či tukana vodou a foukáním vyloudit úžasné tóny, nebo pohladit žabku po zádech lžící a čekat na zakvákání. Rozezní se hotová džungle!

Doporučená porce cereálií Nestlé (30 g) v kombinaci se 125 ml polotučného mléka dodá dětskému organismu vitamíny, železo i vápník, který je potřebný pro normální růst a vývin dětských kostí.

Pravidla soutěže:
Soutěž o snídaňové cereálie Nestlé probíhá od pondělí 21. dubna 2014 do neděle 27. dubna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají snídaňové cereálie Nestlé.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. dubna 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. května 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na stránkách Cereálie.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda