Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte - Nastartujte paměť a zatočte s únavou

28.11. - 4.12. 2016 | Aktuální soutěže
Listopad s sebou nese sychravé počasí a také pocit, že se vám nechce nic jiného, než spát. Za okny vládne mlha a déšť, soustředit se na práci a úkoly není zrovna lehké. K tomu se přidává únava a nechuť cokoliv dělat. Nepropadejte splínu a soutěžte s námi o balíčky na podporu paměti, snížení únavy a pro dobrý spánek.

Povolený doping pro paměť


Pokud vám začne paměť stávkovat a nedaří se vám něco naučit a zapamatovat si to, nezoufejte. Řešení existuje. Tím je Ginkgo biloba. Ta pomůže udržet mozek ve formě, což se projeví dobrou pamětí a uchováním poznávacích funkcí. Ginkgo biloba rovněž podporuje duševní aktivitu a zlepšuje psychiku. Extrakt z jinanu dvojlaločného, neboli Ginkgo biloby, působí blahodárně i na koncentraci a podporuje prokrvení okrajových částí těla, jakými jsou například studené nohy a ruce, což při sychravém počasí jistě oceníte. Po dvou týdnech užívání přípravku Swiss Ginkgo biloba se vám už nebude stávat, že úkol neuděláte, protože vám budou myšlenky utíkat a nesoustředíte se. Popasujete se s ním raz dva.

Swiss NaturalSnížení únavy a stresu


K tomu, abyste zvládla nevlídné podzimní období, je potřeba dostatečný přísun minerálů. Hořčík pomůže snížit snížení únavu a stres. Takže budete lépe zvládat složitější situace a nesesypete se s dalším emailem, co vám dorazí s novým úkolem. Minerály, bez nichž se rovněž neobejdete, jsou vápník a zinek.

Druhý jmenovaný má antioxidační účinky a přispívá ke správné funkci imunitního systému. Pro udržení zdraví a imunitu je rovněž nepostradatelný vitamín D. Díky nim si na vás hned tak žádný bacil nepřijde. Vápník pak ocení vaše kosti a zuby. Všechny tři nejdůležitější minerály včetně déčka najdete v přípravku Swiss CA+Mg+Zn+Vit. D. Ten dodá vašemu tělu vápník, hořčík i zinek a to v optimálně vstřebatelné organické formě (tzv. citrátech).
Sleepnox

Zklidnění a kvalitní spánek


Pokud vám chybí energie, tak není nad vydatný a kvalitní spánek. K tomu vám pomohou bylinky. Ty z vás sejmou napětí, uklidní vaše rozjitřené nervy a pomohou usnout. Účinnou kombinaci extra silných extraktů z kozlíku lékařského, chmele otáčivého, mučenky pletní a meduňky lékařské najdete v přípravku Swis Sleepnox Forte, který je nenávykový a zcela bezpečný pro dlouhodobé užívání.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček přírodních doplňků stravy Swiss Natural probíhá od pondělí 28. listopadu do neděle 4. prosince 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

Swiss Natural


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček přípravků Swiss Natural, který obsahuje Swiss Ginkgo Biloba, Swiss Sleepnox Forte a Swiss Ca+Mg+Zn+Vit.D v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách Swiss Natural
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !