Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o 150 balíčků kytičkových bonbonů Haribo!

23.05. - 29.05. 2016 | Aktuální soutěže
Na želatinových bonbonech si čas od času každý rád smlsne. A když jsou ještě ve tvaru jarních kytiček, tak to se mlsá o to veseleji. Nyní máte možnost si s námi zasoutěžit o balíček HARIBO bonbonů Flower Power, které vám zaručeně zvednou náladu.

Užijte si mlsání plné ovocné chuti v podobě barevných kytiček, které lze využít i k ozdobě nejrůznějších kulinářských výtvorů. Kytičky mají několik příchutí, žluté reprezentují citron, červené jahodu ve spojení s vanilkou a smetanou, fialové jsou třešňové a zelené chutnají po jablku a vanilce.

Věděli jste, že kytičkami můžete ozdobit i různé pečené dobroty? Krásně vypadají třeba na čokoládových cupcakes, díky kterým uděláte z každého kousku originální dílo. Samozřejmě jimi můžete dozdobit i dorty všeho druhu, ale pozor, aby vám z nich kytičky nezmizely dříve, než by řekl švec. Svou pestrobarevností totiž přivábí opravdu každého.

kytičkové cupcakesKvětinové čokoládové cupcakes

Na těsto: 95 g hladké mouky, lžička prášku do pečiva, 20 g holandského kakaa, špetka soli, 70 g cukru krupice, 15 g vanilkového cukru . 50 g másla, 100 ml mléka, 2 vejce
Na krém: 100 tvarohu z vaničky, 100 g mascarpone, 3 lžíce moučkové cukru vanilkového
Na ozdobu: Kytičky Haribo

1. Troubu si zapneme na 170 stupňů a necháme rozpálit.
2. Máslo rozpustíme v misce (můžeme použít mikrovlnnou troubu nebo máslo opatrně rozpustit na sporáku).
3. Mezitím smícháme všechny suché suroviny a pořádně promícháme.
4. K suché směsi přidáme mléko, rozklepneme vejce a opatrně vlijeme máslo – nesmí být moc horké!
5. Vše řádně promícháme.
6. Na plech na muffiny vyskládáme papírové formičky a ty plníme do 3/4 těstem.
7. Pečeme zhruba 10 - 15 minut. Použijeme špejli, abychom poznali, zda jsou dortíčky upečené.
8. Vyndáme je z formy a necháme ideálně na mřížce vychladnout.
9. Mezitím, co chladnou, si připravíme polevu. Haribo
10. Mascarpone vyšleháme spolu s tvarohem a moučkovým cukrem. Přendáme do zdobícího sáčku s kulatou špičkou a necháme chvíli ztuhnout v lednici, než dortíčky vychladnou.
11. Zdobíme krémem a následně pak kytičkami HARIBO.

Haribo TROPI FRUTTI

Máte-li chuť na něco tropického, sáhněte po Haribo TROPI FRUTTI. Přenesete se rázem do tropického ráje! Obklopte se tukany, palmami, květy maracuji, banány, mangem nebo ananasem a mlsejte jako na dovolené. V balíčku na vás čekají příchutě jako maracuja, banán, ananas a mango s mandarinkou.

Zlatí medvídci HariboHaribo

Nejoblíbenějšími želatinovými bonbony Haribo jsou již více než 90 let právě světoznámí medvídci. Zlatí medvídci Haribo mají šest příchutí, které snadno rozpoznáte podle barvy. Bílý medvídek je ananasový, oranžový pomerančový, světle červená barva prozradí příchuť jahody, zelená pak jablka, žlutá patří citronu a tmavě červená je malina.


Pravidla soutěže:
Soutěž HARIBO probíhá od pondělí 23. května 2016 do neděle 29. května 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.Haribo kytičky

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


25 z vás, kdo splní pravidla soutěže, si mezi sebe rozdělí 150 balíčků kytičkových bonbonů HARIBO!


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. června 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách HARIBO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !