Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o Dr. Devila proti plísním a další čisticí prostředky

19.01. - 25.01. 2015 | Aktuální soutěže
Trápí vás plíseň na zdech, obkladech či okolo vany? Zbavte se jí jednou provždy, a to použitím dezinfekčního přípravku Dr. Devil proti plísním.

Plísním se obvykle daří ve vlhkém a teplém prostředí, nezřídka ale vznikají i tam, kde byste je nečekali. Příčin je mnoho. Jednak ty stavebního rázu, jako je třeba špatně provedená izolace. Ale také ty provozního typu, například těsně rozestavěný nábytek nebo nedostatečné větrání. Tak jako tak, všechny vedou ke stejným následkům – alergiím a respiračním onemocněním.

Tekutý dezinfekční prostředek Dr. Devil proti plísním odstraní veškeré bakterie a plísně. Navíc má bělicí účinky, takže obnoví poničený povrch. Použití je jednoduché. Přípravek nastříkejte na postižená místa, nechte cca 20 minut působit a poté omyjte vodou či setřete houbičkou. Při silném napadení postup opakujte. Zúčtujete tak s plísněmi na zdech, obkladech, kuchyňských linkách, okolo umyvadel a van, na dřevě i na oknech.

Dr. Devil proti plísním
Pravidla soutěže:

SoutěžDr. Devila proti plísním a další čisticí prostředky Dr. Devil probíhá od pondělí 19. ledna 2015 do neděle 25. ledna 2015.   
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají  Dr. Devila proti plísním a další čisticí prostředky Dr. Devil.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. ledna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 26. února 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte
na stránkách společnosti
Tomil.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !