Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o WC bloky Dr. Devil a další čisticí prostředky

17.11. - 23.11. 2014 | Aktuální soutěže
Také se při doplňování WC gelu neradi dotýkáte mísy plné bakterií? Marně bojujete se zásobníky, které neodpovídají tvaru vaší toalety? Potom určitě přivítáte unikátní WC čistič 3in1 Point block Dr. Devil fungující na principu bezdotykového dávkování. Už dost odchlípnutých a prorýsovaných záchodových prkének!

Hygienicky čistá a zároveň voňavá toaleta bývá pro mnoho hospodyněk noční můrou, zejména pokud zásobník na WC gel nedoléhá k míse, takže prkénko „vyboulí“ a logicky z něj udělá nepohodlné sezení. Další problém nastává při doplňování náplně, kdy musíte zásobník vzít do ruky, a přijít tak do kontaktu s bakteriemi. Obě tyto situace odpadnou, pokud použijete 3in1 Point block Dr. Devil. Voní, čistí a preventivně působí proti usazování vodního kamene. Hlavně ale díky patentované technologii vtlačování gelu přímo na mísu zajistí bezdotykové dávkování. Do toalety aplikujete gel v podobě barevné kytičky, která na stěnách drží a postupně se omývá. Jednoduché a přitom geniální.

Balení obsahuje 75 ml, tj. 12 dávek. Doba působení jedné kytičky je cca jeden týden. Pro rovnoměrné čištění celé toalety naneste kytičku na obě strany mísy.
WC bloky Dr. Devil
Pravidla soutěže:
Soutěž o 3in1 Point block Dr. Devil a další čisticí prostředky probíhá od pondělí 17. listopadu 2014 do neděle 23. listopadu 2014. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají 3in1 Point block Dr. Devil a další čisticí prostředky Dr. Devil.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. listopadu 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách Dr. Devil
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !