Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s mléčnými výrobky Veselá zvířátka od společnosti Alimpex Food

25.08. - 31.08. 2014 | Aktuální soutěže
Veselá zvířátka







Výrobky značky Veselá zvířátka jsou novinkou, která je určena zejména nejmladším spotřebitelům. Smetanové krémy jsou vyrobeny z kvalitního  mléka. Design Veselých zvířátek vznikl po dlouhých úvahách o současných trendech animovaných postav a hrdinů. Nakonec zvítězily tradiční dětské motivy v podobě zástupců živočišné říše. Zvířátka byla a jsou stále oblíbeným tématem a již od útlého dětství jsou spojeny s kouzelnými a radostnými příběhy, které v sobě nesou i jistou dávku ponaučení.

Ať už se dětem připravuje svačinka doma, do školy nebo na výlet, nikdy se nezapomíná na jejich zdraví. Každý správný rodič ví, co tělo jejich potomka nejvíce potřebuje a co je pro jeho zdraví prospěšné. Mléčné výrobky značky  Veselá zvířátka, které jsou určeny primárně dětem reprezentují čtyři kreslené postavičky, myška Hryzka, žirafák Flíček, lev Leon a kočka Micka. Na každém obalu naleznou malí spotřebitelé krátké příběhy těchto veselých kamarádů.

Smetanový krém Veselá zvířátka

Lahodný smetanový krém vyrobený z poctivého českého mléka dodá dětem zdraví prospěšný vápník. V pěkně ilustrovaném kelímku se skrývá mléčný dezert vyrobený z pečlivě vybraných surovin. Tato mléčná svačinka nabídne dětem mlsání s příchutí vanilky, čokolády a s příchutí šmoula.

Ochutnejte i vy a zapojte se do soutěže se společností Alimpex Food!

soutaz-alimpex-vesela-zviratka.jpg
Pravidla soutěže:
Soutěž o nerezové kuchyňské váhy od společnosti Alimpex Food probíhá od pondělí 25. srpna 2014 do neděle 31. srpna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá nerezovou kuchyňskou váhu od společnosti Alimpex Food.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 28. září 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách společnosti Alimpex Food
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !