Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s Mlékárnou Valašské Meziříčí o fleesovou mikinu a hrníček

18.08. - 24.08. 2014 | Aktuální soutěže
Obliba mezi spotřebiteli a pravidelné oceňování jednotlivých výrobků potvrzují fakt, že Mlékárna Valašské Meziříčí je stálicí v tomto segmentu a zároveň zárukou kvality v odvětví mléčných výrobků na českém trhu. Do povědomí široké veřejnosti se společnost zapsala nejen díky oceněním, ale rovněž jako výrobce bioproduktů, kysaných výrobků, jogurtů, jogurtových nápojů a dalších.

Jedním ze stěžejních produktů v nabídce Mlékárny Valašské Meziříčí jsou Smetanové jogurty z Valašska. Prodávají se v několika variantách. Bílé s obsahem 10 % tuku nebo s příchutí broskve, jahody, oříšku, čokolády, višně, borůvky, jahody s vanilkou, višně s vanilkou a maliny s vanilkou. Obsahují 8 % tuku. Jsou vyráběné z kvalitního českého mléka a lze je zakoupit v celé síti obchodních řetězců i maloobchodních sítí v České republice.
Vmlékárna Valašské Meziříčí








Pravidla soutěže:
Soutěž s Mlékárnou Valašské Meziříčí o fleesovou mikinu a hrníček probíhá od pondělí 18. srpna do neděle 24. srpna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá fleesovou mikinu a hrníček od Mlékárny Valašské Meziříčí.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Více informací  a nápovědu naleznete na www.mlekarna-valmez.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka