Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte se sýrem Philadelphia o šikovné pomocníky do kuchyně

22.09. - 28.09. 2014 | Aktuální soutěže
sýr Philadelphia






Celosvětově známý sýr Philadelphia je hlavním partnerem akce pro mlsné jazýčky, která se uskuteční 4. října na zámku Loučeň. Gurmánské slavnosti v příjemném prostředí barokního zámku předvedou to nejlepší pro malé i velké labužníky.


V současné době se mohou nejen případní účastníci gurmánských oslav zapojit do  soutěže se sýrem Philadelphia, která probíhá na fanouškovských facebookových stránkách sýru Philadelphia http://www.facebook.com/phillycz od 15. do 28. září 2014. Tři nejlepší kulinářské výtvory s nejvyšším počtem „lajků“ se zařadí do závěrečného klání a další tři recepty vybere čtyřčlenná porota. Finále soutěže proběhne právě při oslavách dobrého jídla pití na zámku Loučeň.

sýry PhiladelphiaV rámci této kulinářské akce je připraven bohatý program, který je zaměřen zejména na „mlsné jazýčky“ návštěvníků. Těšit se mohou na světoznámý sýr Philadelphia, Českou medotéku, Lahůdkářství Cajthaml, uzeniny Krásno, společnost Novepa s jejich Moštíkem, paštiky Pâté du Chef, značky Veselá zvířátka, Milkin a Krajanka. Na stáncích budou v prodeji Krkonošské sejkorky, Řepánky či Štramberské uši a ze zahraničí dorazí dánský distributor nápojů Art Trade.

Většina stánků si připravila kromě ochutnávek i kulinářské aktivity pro děti a stejně tak i zámek Loučeň. Ty se tak mohou těšit na soutěžení v plnění věnečků, hod jablkem, krmení tatínka šmoulím dezertem, tvoření z mandlového těsta, sběr hub, pečení palačinek s Bílou paní či zážitkovou stezku. Dále je pro děti připravena již podzimní tradice, a tou je sklizeň bonbónovníku. Pro ty co budou mít zájem o návštěvu zámku, připravila kuchařka Aninka gurmánské prohlídky s vínem a pro malé návštěvníky sladké čokoládové prohlídky.

Pravidla soutěže:

Soutěž se sýrem Philadelphia probíhá od pondělí 22. září do neděle 28. září 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá šikovné pomocníky do kuchyně od sýrů Philadelphia.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. září 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 15. října 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách sýrů Philadelphia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !