Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte se značkou KiK o 8 dárkových poukazů k nákupu

30.11. - 6.12. 2015 | Aktuální soutěže
KiK















Každý rok chceme své nejbližší co nejvíc potěšit vánočními dárky, vybrat je však není vůbec snadné. Kromě dobrých nápadů nám často chybí také pořádný rozpočet. Jak tedy vše úspěšně skloubit dohromady?


Stejně jako u všech nákupů i zde platí, že nejlepší dárek nemusí být nutně ten nejdražší ze všech. Největší radost udělá dárek, který vyberete se vší láskou, rozvahou a nápaditostí, kterou máte. Tuto část necháme na vás, o dostatek inspirace a nízké ceny jsme se postarali my. Chytré tipy na dárky pod váš stromeček z řetězce s oděvy a domácími potřebami KiK nadchnou totiž opravdu každého!

Díky našim rozumným cenám u nás hravě splníte přání celé své rodině i přátelům. Nechte se tedy inspirovat našimi tipy a nakupte letos vánoční dárky chytře! Navíc osm z vás se bude moct u nakupování o trochu více rozšoupnout, pokud správně odpoví na následující soutěžní otázku.
KiK
Pravidla soutěže:
Soutěž se značkou KiK o 8 dárkových poukazů k nákupu probíhá od pondělí 30. listopadu do neděle 6. prosince 2015. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

8 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dárkový poukaz  v hodnotě 500 Kč do jakékoliv prodejny KiK v Česku, výběr produktů není omezen.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 23. prosince 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Nápovědu hledejte na stránkách www.oblekamesechytre.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !