Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s námi o deskové hry Loris Games

4.11. - 10.11. 2019 | Aktuální soutěže
Ypsilonie













Deskové hry jsou výborná alternativa ke všudypřítomné elektronice. Hraní deskové hry je také ideální společná rodinná aktivita pro sychravé podzimní a zimní večery, která rodinu stmelí společným zážitkem.

V ideálním případě se pak děti při hře nejen pobaví, ale i se něco zajímavého naučí či dozvědí. Ve spolupráci s firmou Loris Games přinášíme soutěž o hry z jejich produkce, které rozvíjejí potenciál dětí. Co můžete vyhrát?

Ypsilonie

Ve hře Ypsilonie se ocitnete v krásně ilustrované Vyjmenované zemi, kde se potkáte pouze s vyjmenovanými slovy. Děti si tak při hraní hry nenásilně zafixují vyjmenovaná slova, což se jim pak ve škole bude hodit. Hra je pro 2 až 5 hráčů, rodinná varianta pro 4 až 10!

Jurrasic Snack



Jurrasic Snack

Slavný autor Bruno Cathala, 12 úžasných miniatur dinosaurů a rychlý spád (10 minut). Tím vším se chlubí logická hra pro dva hráče Jurassic Snack. Musíte u ní přemýšlet, jak sníst co nejvíce trávy, aniž by Vaše býložravé diplodoky ulovil masožravý tyranosaurus.




Chyť draka!

Pro nejmenší děti je pak určená hra Chyť draka, kde je Vaším úkolem získat tři největší draky. Napřed se ale musíte naučit chytat draky menší. Hra pro 1 až 4 hráče.
Chyť draka

Extrémní pexeso Lilangapexeso Lilanga

Pexeso s bláznivými ilustracemi afrického malíře. Zapojte různé typy paměti – toto pexeso má opravdu škodolibě podobné ilustrace!


Pravidla soutěže:
Soutěž o deskové hry Loris Games probíhá od pondělí 4. listopadu do neděle 10. listopadu.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z deskových her Loris Games: Ypsilonie, Jurrasic Snack, Chyť draka! a nebo Extrémní pexeso Lilanga.Loris Games

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Loris Games
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !