MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s Partnerskou půjčkou od Cofidisu o hi-fi věž

10.08. - 16.08. 2015 | Aktuální soutěže
partnerská půjčka Cofidis













Rádi byste si s partnerem pořídili nové vybavení domácnosti či zrekonstruovali bydlení, ale realizace je pro vás finančně náročná? Proměňte své plány ve skutečnost díky Partnerské půjčce, se kterou dosáhnete na výhodnější úvěrové podmínky a vyšší půjčenou částku.


Pořídit si nové elektrospotřebiče do kuchyně či obnovit nábytek domácnosti je snem mnoha žen. Takové plány mají ale často jeden velký háček. Mnoho lidí si totiž v dnešní době své sny z našetřených peněz nemůže splnit. Jak tedy řešit situaci, kdy nám na vysněné a mnohdy i neodkladné investice nestačí běžné úspory?

Jako ideální řešení se nabízí Partnerská půjčka od společnosti Cofidis, poskytovatele transparentních úvěrů. Tato novinka, primárně určená pro manžele a partnery žijící ve společné domácnosti, umožňuje splnit si společné plány za výhodnějších podmínek, než pokud by si žadatel vzal půjčku sám. Partnerská půjčka totiž nabízí možnost půjčit si vyšší částku, než je tomu u klasického spotřebitelského úvěru u stejné společnosti, ale především lze též díky ní dosáhnout na nižší úrok, a to v průměru o 31,8 %.

Půjčku nejen na nové vybavení domácnosti, rekonstrukci, ale i nové auto si můžete sjednat přes přehledné internetové stránky www.cofidis.cz nebo přes telefonní linku 
800 700 810, kde vám budou k dispozici vyškolení telefonní operátoři.

Pravidla soutěže:

Soutěž s Partnerskou půjčkou od Cofidisu probíhá od pondělí 10. srpna 2015 do neděle 16. srpna 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá hi-fi věž v hodnotě 2000 Kč od Partnerské půjčky Cofidisu.

partnerská půjčka Cofidis


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. srpna 2015 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 13. září 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Odpověď
a další užitečné informace
o Partnerské půjčce najdete ZDE.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !