Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14 denní soutěž o 3 výrobníky SodaStream Jet White z limitované edice Jak vycvičit draka 2

9.06. - 22.06. 2014 | Aktuální soutěže
Jak vycvicit draka 2
SodaStream jako partner animovaného filmu Jak vycvičit draka 2 nabízí zákazníkům skvělý dárek do letošního horkého léta.

K výrobníkům SodaStream z limitované edice Jak vycvičit draka 2 totiž dostane každý zákazník Kouzelnou dračí truhlu v hodnotě 699,- Kč, a to naprosto ZDARMA. Když vezmete v potaz, že takový výrobník se dá koupit již od 1690,-, je to nabídka více než lákavá.

A navíc vaši malí draci budou mít 3 skvělé dračí sirupy a 3 lahve s vikingskými motivy, které nelze koupit samostatně. Zkrátka nabídka na letošní léto jak dělaná. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte jeden ze tří setů. Držíme palce!


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o 3 výrobníky SodaStream Jet White z limitované edice Jak vycvičit draka 2 probíhá od pondělí 9. června do neděle 22. června 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají výrobník SodaStream Jet White z limitované edice Jak vycvičit draka 2.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. června 2014 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 20. července 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 22. června 2014.


Nápovědu hledejte na stránkách limitované edice Jak vycvičit draka 2
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !