Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14 denní soutěž o poukazy do Lidlu od zábavného online casina Merkur24

12.11. - 25.11. 2018 | Aktuální soutěže
soutěž s Merkur24










Naše první soutěž s online casinem pro zábavu Merkur24 byla u vás velice oblíbená a proto jsme se rozhodly pro její další pokračování. Opět budeme hrát o celkem 8 dárkových poukazů do obchodního řetězce Lidl (každý v hodnotě 500 Kč).

Merkur24 je online casino pro zábavu, ve kterém hrajete pouze o virtuální peníze. Jeho hlavním cílem je dopřát hráčům napětí a zábavu ze hry v casinu, bez rizika jakékoliv prohry skutečných peněz.

Merkur24.cz
Virtuální žetony do hry získáváte kromě samotného vyhrávání také za plnění různých úkolů, pravidelným přihlašováním, atd. A nemějte obavy, že je Merkur24 nějaký troškař, žetony pravidelně získáváte po statisících a miliónech! Merkur24 je také ideálním místem pro soutěžení s kamarádkami – kdo vyhraje více peněz, kdo se dostane na vyšší úroveň, atd.


Velice důležité je také to, že hrát v casinu Merkur24 nemusíte jen na svém počítači, ale k dispozici je také skvělá mobilní aplikace Merkur24, kterou si snadno stáhnete do svého mobilu či tabletu. Velkou výhodou mobilní apky je, že Vás vždy upozorní na aktuální úkol či misi a nepropásnete tak žádné bonusové peníze! Klikněte z mobilu nebo tabletu na tento odkaz a stáhněte si mobilní aplikaci.



Pravidla soutěže:
14denní soutěž o 8 poukazů do obchodního řetězce Lidl (každý v hodnotě 500 Kč) probíhá od pondělí 12. listopadu do neděle 25. listopadu 2018.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

8 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá poukaz do obchodního řetězce Lidl v hodnotě 500 Kč od on-line casina Merkur24.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. listopadu 2018 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výhercům doručena nejpozději do 10. prosince 2018 na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 25. listopadu.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách MERKUR24.CZ

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle