Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o 100 extra hustých sirupů HELLO

21.08. - 3.09. 2017 | Aktuální soutěže

5 rad pro vodní víly


Máte také pocit, že Vaše dítě nedostatečně doplňuje tekutiny během dne? Má Vaše ratolest spoustu kroužků a vždy prázdnou láhev na pití?

Rodiče jsou někdy trochu jako ty vodní víly, které láskyplně dohlížejí na děti, aby měly dost vody a tedy i dost osvěžení pro zvládnutí svých školních povinností a úkolů, aby se mohly věnovat svým hrám a svým zájmům. Zejména sportující děti potřebují „dobře zalévat“ a tak se pojďme na téma pitného režimu podívat důkladněji.


Vybírejte srdcem1. Nápoje přijímejte průběžně během celého dne, vpodvečer už pití omezte, ať vás v noci nebudí potřeba na toaletu.

2. Nejvíce tekutin přijímejte v podobě vody, která tělu prospívá a krásně ho čistí, celkem byste měli vypít 2 - 2,5 litru nápojů za den. Nezapomeňte, že sportující děti a dospělí musí pít více a chystejte si lahvičky s nápoji na kroužky a tréninky s sebou.

3. Ideální teplota nápoje se shoduje s teplotou okolí, tělo se s extrémními teplotami nápojů (ledových i horkých) musí pracně vyrovnávat.

4. Nepřehánějte to s bublinkami – sice máte dojem, že vás perlivý nápoj více osvěží, ale ve skutečnosti díky CO2 trpí vaše zuby a zažívací ústrojí.

5. Mějte doma po ruce láhev ovocného sirupu, abyste mohli vodu operativně nahradit dobrým ovocným sirupem zředěným vodou přesně podle své chuti. Zpestření se cení.

A jak si poradit při výběru sirupů?

sirupy HelloKvalitní sirupy, jakými jsou např. extra husté sirupy HELLO od našeho jediného domácího výrobce společnosti Linea Nivnice a.s., obsahují skutečné ovoce, na rozdíl od všelijakých sycených a přeslazených limonád s chemickými příchutěmi. U kvalitního sirupu se výše ovocného podílu pohybuje mezi 10% - 40%. Mezi nejkvalitnější sirupy na našem trhu patří HELLO jablečný sirup extra hustý s podílem ovoce 37%. Slušní výrobci mají v sirupech alespoň 10% ovocný podíl. Pokud hledáte, tak na etiketě vždy najdete procento ovocného podílu a můžete si podle něj vybírat ty chutné a kvalitní.

Když si budete chtít dopřát něco opravdu výjimečného, můžete svoji rodinu překvapit a připravit jí vynikající Americkou limonádu. Do vysoké sklenice dejte lžíci kompotovaného nebo čerstvého ovoce (ananas, jahody, maliny…) a zalijte ho 50ml brusinkového sirupu HELLO. Na něj zlehka nalijte 100ml pomerančového džusu HELLO a pak dolijte jemně perlivou vodou nebo sodovkou. Vrstvy ovoce, sirupu a džusu by měly zůstat efektně oddělené v pruzích. Nápoj nejen skvěle vypadá, ale i skvěle chutná. Další inspiraci pro své kouzelné bezedné džbánky najdete na Vybírejtesrdcem.cz

Pravidla soutěže:

14denní soutěž o 100 extra hustých sirupů HELLO probíhá od pondělí
21. srpna do neděle 3. září 2017.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

20 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá 5 hustých sirupů HELLO



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. září 2017 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výhercům doručena nejpozději do 30. září 2017 emailem na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 3. září 2017.


Nápovědu k otázkám hledejte na stránkách Vybírejte srdcem


Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda