Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o 3 výrobníky sody LIMO BAR včetně lahve a sirupů

20.10. - 2.11. 2014 | Aktuální soutěže

Domácí limonádou to začalo.

Teď se mění svět nápojů znovu a od základů. Podívejte se jak.


Věřili byste tomu? Už téměř 18 % Čechů přešlo na domácí výrobu perlivé vody a limonády. Zbavili se nesmyslné dřiny spojené s taháním těžkých balíků balených vod a ulehčili matičce Zemi od tun a tun plastového odpadu. Pokud patříte mezi 82 % zbývajících Čechů, kteří zatím s přechodem na domácí bublinky váhají, poskytneme vám níže další pádný důvod, proč to udělat. A bude to důvod vpravdě revoluční.

LIMO BAR FreshDomácí limonáda rychle a levně


Značka LIMO BAR vznikla s cílem změnit způsob, jakým připravujeme nápoje. Unikátní technologie použité v našich domácích výrobnících sody šetří čas, peníze a dělají domácí výrobu sody a limonády výrazně komfortnější. Technologie FSS například zabraňuje plýtvaní CO2 během sycení, tím šetří vaše peníze a stará se navíc o vaši 100% bezpečnost. Technologie Turbo zase dovoluje z jediné bombičky CO2 vyrobit až 135 litrů perlivé vody a technologie BBT vám zase umožní regulovat velikost bublinek a intenzitu perlivosti výsledného nápoje. 

Dobrou limonádu dělá kvalitní sirup

Domácí limonádu vyrobíte tak, že do nasycené čerstvé vody přidáte sirup. Speciální řada SODA sirupů od značky LIMO BAR se od ostatních sirupů na trhu odlišuje zejména vysokým procentem ovocné složky. Ovocné sirupy LIMO BAR totiž obsahují minimálně 33% kvalitního ovoce a žádná umělá barviva. I proto mají přírodní barvu a hlavně přirozenou ovocnou chuť. Populární sirup cola, sirup energy drink nebo například sirup dětská cola se zase mohou pochlubit nízkou energetickou hodnotou. 
Sirupy LIMO BAR


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o 3 výrobníky sody LIMO BAR včetně lahve, bombičky a sirupů probíhá od pondělí 20. října 2014 do neděle 2. listopadu 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají výrobník sody LIMO BAR START včetně bílé lahve, bombičky CO₂ a sirupů Cola a Pomeranč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. listopadu 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 2. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 3. listopadu.


Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách výrobníku sody LIMO BAR
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !