Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o balíčky kosmetiky a vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

8.02. - 21.02. 2016 | Aktuální soutěže
V předjarním týdnu se představí již 21. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se uskuteční ve dnech 11. a 12. března 2016 v moderních halách areálu PVA EXPO Praha – Letňany.

Své novinky ze světa profesionální kosmetiky, kadeřnictví a péče o své fyzické i duševní zdraví představí více než 300 vystavovatelů. V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

Nelze opomenout ani nové trendy v líčení, účesech a odívání – look 2016. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří, za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

Již 21. veletrh krásy WORLD OF BEAUTY & SPA

veletrh kosmetiky


Pravidla soutěže:

14denní soutěž o balíčky kosmetiky a vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2016 probíhá od pondělí 8. února do neděle 21. února 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. cena: balíček kosmetiky + 2x VIP vstupenka na veletrh
2. cena: balíček kosmetiky + 2x VIP vstupenka na veletrh
3. cena: balíček kosmetiky + 2x VIP vstupenka na veletrh
4.-10. cena:  2x VIP vstupenka na veletrhWORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2016

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. února 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 5. března 2016 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 21. února 2016.


Nápovědu k otázkám hledejte na stránkách veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !