Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o balíčky lepidel Herkules

7.09. - 20.09. 2020 | Aktuální soutěže
lepidla Herkules

















Na školní výbavu s přehledem!


Prázdniny skončily, děti začaly chodit do školy, a pro rodiče se začátek školního roku nese spíše v duchu zařizování, příprav a nákupů školní výbavy. Samotný výběr může být pro řadu z nás pořádný oříšek. Jak vše zařídit a na nic důležitého nezapomenout, a přitom dítěti dopřát vše rozumné, kvalitní a za přijatelnou cenu?

Školní výbava pro správný úchoplepidla Herkules


Správná školní výbava musí obsahovat desítky položek. Při jejím výběru bychom ale měli myslet především na zdraví našeho školáka a spíše než na módu bychom měli dbát na praktičnost a funkčnost.

U psacích potřeb je ideální volnit trojhranné psací potřeby, které pomáhají se správným úchopem i tím, že díky jejich tvaru si dítě přirozeně rozloží prsty, na pero netlačí a ani nemá nepřirozeně natočenou či vyvrácenou ruku. To je zásadní nejen pro pozdější správné psaní, ale i ze zdravotního hlediska, kdy se předejde bolesti svalů a šlach a dítě navíc není po chvilce unavené a otrávené.

Tento trend navíc podporují i výrobci dalších školních pomůcek, jako jsou lepidla Herkules. Dnes už je totiž možné zakoupit i trojhranné lepicí tyčinky, se kterými se dětem jednak dobře pracuje a rovněž podporují i jemnou motoriku a nácvik správného úchopu Herkules Trojhránek. Lepicí tyčinka by zároveň měla být i součástí výbavy penálu. Pro školní tvoření je totiž ideální, dítěti se s ní snadno pracuje, jednoduše se aplikuje, je pestrobarevná a zábavná a ani nehrozí zašpinění se od lepidla či zašpinění okolí.


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o lepidla Herkules probíhá od pondělí 7. září do neděle 20. září 2020.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá do školy balíček lepidel Herkules včetně Herkules tyčinky trojúhelník.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září  a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 20. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 20. září 2020.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách lepidel Herkules

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !