Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o balíčky produktů pro odkyselení a detoxikaci organizmu

13.04. - 26.04. 2015 | Aktuální soutěže

Na léto krásná a ve skvělé kondici s detoxikačním balíčkem


Zima každé to kilo na víc milosrdně schová, také na jaře se dá v plášti leccos zakamuflovat, ale co v létě? Letní oblečení i plavky na nás nesmlouvavě prozradí každé malé zahřešení. A to nemluvíme o jarní únavě, která se člověka drží až s úmornou trpělivostí. Naše tělo přitom doslova lační po přívalu energie. Je nejvyšší čas na jarní očistnou kúru!

Detoxikace a odkysení organizmu nám pomáhá nejen zbavit se nežádoucího zakyselení organizmu a škodlivých látek nashromážděných v těle, ale také díky se díky těmto procedurám lépe nastartuje proces zhubnutí potřebných pár kil do léta. Jakkoli to může znít nemožně.

Aniž si to uvědomujeme, dlouhodobě nevhodným jídlem, stresem, nedostatkem pohybu či dokonce špatným dýcháním porušujeme nesmírně důležitou acidobazickou rovnováhu našeho organizmu. Tělo pak musí vynakládat spoustu energie na její udržení a my se cítíme unavení, bez nálady, bolí nás hlava, záda, svaly nebo se nás dokonce chytne kdejaká viróza, která proletí kolem. A tělo také není dvakrát ochotné zbavovat se tukových zásob nabraných přes zimu.

A takhle se chceme vydat vstříc jaru a přírodě o překot nám dokazujícím, jak jen je tohle roční období nádherné? Máme nejvyšší čas něco s tím udělat!

detoxikace
Česká farmaceutická společnost RosenPharma a.s. má pro boj s jarní únavou tři velice účinné pomocníky, které nám pomůžou snadno zvítězit nad intoxikací a zakyselením organizmu a vrátit nám potřebnou energii. A protože všechno souvisí se vším, spolu s energií se dostavuje i dobrá nálada, a ta přece k jaru a létu nezbytně patří. S takovou jdou i případné zimní špíčky hravě dolů.

Odkyselující nápoj Alkarosen - vyvážená směs minerálů a účinných látek pomáhá tělu snadněji docílit optimální acidobazické rovnováhy. A to vše v chutném nápoji získaném díky snadno rozpustným tabletám.

Rosen Spa 5+1 - jeden z nejoblíbenějších produktů společnosti RosenPharma umožňuje dopřát si rašelinné léčivé koupele v pohodlí domova. Patentovaný rašelinový extrakt PELOIX® má na náš organizmus nesmírně blahodárný vliv. Pomáhá při léčbě celé řady nepříjemných a vleklých nemocí, proti stresové zátěži a samozřejmě i při detoxikaci.

Multivitamín s minerály - pokud svou detoxikační a odkyselující kúru doplníte 13 nejdůležitějšími vitaminy a 9 minerály, už není nic, co by organizmu bránilo v nastolení potřebné harmonie. Tělo si díky nim snadněji ochrání svou imunitu a my se tak nemusíme bát každého kýchnutí kolem nás.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o soutěž o balíčky produktů pro odkyselení a detoxikaci organizmu probíhá od pondělí 13. dubna 2015 do neděle 26. dubna 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhry
Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

7 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. dubna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 26. května 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 26.dubna 2015.


Nápovědu na soutěžní otázku najdete na stránkách www.rosenpharma.cz
a také na www.odkyseleni-tela.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !