Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o designové bytové doplňky DEKADO v hodnotě 6 500 Kč

14.07. - 27.07. 2014 | Aktuální soutěže
http://www.dekado.cz


















Snad každá z nás se chce obklopovat krásnými věcmi. Doma to platí dvojnásob. Vkusný nábytek dokáže pohladit na duši, správně zvolené interiérové doplňky náš domov zútulní. Chceme-li pro svůj interiér něco originálního, pak je tu dobrá zpráva: nedávno byl spuštěn nový e-shop s designovými interiérovými doplňky, svítidly a drobným nábytkem DEKADO a k němu i vzorková prodejna v Praze - Holešovicích.

Obchod DEKADO dokazuje, že designové výrobky předních evropských značek je možné pořídit i za ceny nižší, než u nás bývá běžně zvykem. Kvalita, originalita a nápaditost se díky Dekadu může stát nepostradatelnou součástí našich domovů nebo komerčních prostor.

DEKADO zastupuje v České republice DEKADOspolečnosti takového jména, jako je Adlico, Aromas del Campo, Design Letters, Froy&Dind, Karup, Koton and Design, La Cerise sur le Gâteau, Ligne Pure, Lonc, Luxcambra Malini, NLXL, One Must Dash, Osta, Overbeck and Friends, Rhomtuft, Shepherd, Snurk, Zaida a Zuiver. Většina z těchto značek  se u nás představuje vůbec poprvé. Příjemným osvěžením v nabídce je také řada drobného nábytku a doplňků vyráběná přímo pro značku Dekado.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o designové bytové doplňky DEKADO v hodnotě 6 500 Kč probíhá od pondělí 14. července 2014 do neděle 27. července 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá velice vkusné interiérové doplňky z nabídky e-shopu DEKADO:DEKADO

1. místo: Originální praktická textilní nástěnka značky Dekado, ručně čalouněnou luxusní látkou navrženou některým z proslulých světových designérů. Rozměr nástěnky je 80 x 80 cm a cena 2118 Kč.
2. místo: Obraz The Only Way
značky One Must Dash v ceně 1931 Kč.
3. místo:
Nádherně jemný chlupatý dekorační polštář Shimmy-Tangerine proslulé značky Malini v ceně 998 Kč.
4. místo:
Půvabný textilní košík na drobnosti Le Panier Celeste "S" francouzské společnosti La Cerise sur le Gâteau v ceně 881 Kč.
5. místo: Dekorační polštář
Ollie-Berry s potiskem a plastickými textilními nášivkami od proslulé značky Malini v ceně 576 Kč.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. července 2014 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 30. srpna 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 27. července 2014.

Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách eshopu DEKADO.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda