Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o exkluzivní vánoční sady SynCare přípravků s kyselinou hyaluronovou

13.11. - 26.11. 2017 | Aktuální soutěže
Kvalitu pleti ovlivňuje genetický základ, složení stravy i celkové zdraví organismu stejně jako každodenní péče, kterou jí věnujeme. Celou řadu nedokonalostí i problémů pokožky dnes dokáže  korigovat  speciální kosmetická péče a vhodné  přípravky. Dermo kosmetické přípravky SynCare dnes řeší nejen stárnutí pleti, ale  dokáží také efektivně zmírnit hraniční problémy pleti.

Značka SynCare využívá výsledků posledních dermatologických  výzkumů, které uvádí do praxe s ohledem na krásu a zdraví pokožky.
Přípravky SynCare obsahují přírodní látky jako je skvalan, rostlinné kmenové buňky, vitamíny, enzymy, retinol nebo kyselinu hyaluronovou (HA) i celou řadu dalších.

Kyselina hyaluronová ( HA) je organická látka, která zajišťuje intenzivní hydrataci pokožky a  minimalizuje negativní působení volných radikálů. Její extrémně vysoké schopnosti vázat na sebe vodu využívá SynCare při výrobě přípravků, určených pro péči o pokožku obličeje i těla.

SynCare krémyIntenzívní hydrataci a omlazení přináší pleti

Syncare denní krém se 100% kyselinou hyaluronovou a vitamíny

Tento lehký a přitom bohatý výživný krém je vhodný pro všechny typy pleti, která působí unaveně a potřebuje hydratovat, vyhladit a zpevnit.
Kombinace 100 procentní kyseliny hyaluronové, rostlinného skvalanu a vitamínu E propůjčuje krému mimořádné omlazující účinky. Už po několika použitích poznáte rozdíl.  Pleť je hydratovaná a vyhlazená,  kontury obličeje zpevněné a tvář celkově působí mladistvě svěže.
Neobsahuje konzervanty ani parfemace a díky tomu je vhodný také pro křehkou citlivou pleť.


Regeneraci a svěžest zajistí Anti-age noční pleťový krém SynCare

s kyselinou hyaluronovou, který umocňuje denní péči.SynCare čistící voda
Intenzivně  posiluje,  regeneruje a hydratuje pleť během spánku. Dokáže posílit tonus  pokožky, takže je ráno svěží a bez známek únavy.
Bohatý noční krém Syncare má lehkou texturu, která předem vylučuje nežádoucí zatížení pleti. Vzhledem  k vysokým schopnostem regenerace je ideálním přípravkem pro noční ošetření pleti včetně citlivé se sklonem k podráždění. Neobsahuje parabeny,  konzervanty ani parfemace

Alfou a omegou je čistá pleť.

Jen dokonale čistá pleť může přijímat další péči.

Extra jemné, čistící micelární tonikum šetrně odstraní pot, maz a povrchové nečistoty. Tonizuje pleť a usnadňuje tak vstřebávání účinných látek, obsažených v sérech a krémech. Jeho luxusní složení zcela vylučuje nepříjemné pnutí, které mnohdy čištění provází. Obsažená 100 procentní kyselina hyaluronová pleť při čištění navíc zklidňuje a vydatně hydratuje.
Stačí nanést pár kapek na vatový tampón a krouživými pohyby setřít pleť. Hned poté je pokožka  připravená pro aplikaci denní nebo noční péče.


Vánoční sada SynCare


Pravidla soutěže:

14denní soutěž o exkluzivní vánoční sady SynCare probíhá od pondělí 13. listopadu do neděle 26. listopadu.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají exkluzivní vánoční sadu SynCare přípravků s kyselinou hyaluronovou:

Denní krém 100% kyselina hyaluronová
Noční krém 100% kyselina hyaluronová
Micelární čisticí voda s kyselinou hyaluronovou
+ vánoční ozdoba


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. listopadu 2017 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výhercům doručena nejpozději do 19. prosince 2017 emailem na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 26. listopadu.


Nápovědu hledejte na stránkách SynCare

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka