Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o gel na rozšířené žilky Vitella Vein

2.05. - 15.05. 2016 | Aktuální soutěže
Vitella Vein







Rozšířené nebo-li metličkové žilky


Metličkové žilky jsou mezi ženami velmi rozšířeným problémem – nejedná se však pouze o problém estetický, ale i o varovný signál – můžou totiž vést ke vzniku křečových žil.
Metličky bývají jasně viditelné, často propletené cévky,  fialové, modré či červené barvy. Vznikají v důsledku oslabení žilních stěn. Tento stav může být zapříčiněn z různých důvodů,  jako jsou například genetika, životní styl, ale i hormonální změny.

Pokud se s popraskanými žilkami již potýkáte, můžete vyzkoušet různé přípravky na posílení žilních stěn. Vhodné jsou přípravky s obsahem rutinu – látkou, která má schopnost zvyšovat pružnost cév. Používá se také v přípravcích jako podpůrná léčba křečových žil.

Přizvěte na pomoc Vitella Vein, dermatologický gel na metličky

Vitella VeinJedná se o přípravek s obsahem rutinu, aktivních výtažků z rostlin a esenciálních olejů. Jejich kombinace zlepšuje mikrocirkulaci, pružnost žilních stěn a flexibilitu cévek. Mimo jiné působí i preventivně proti stárnutí kůže.

O přípravku Vitella Vein se dozvíte více na oficiálních stránkách www.vitella.cz.


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o gel na rozšířené žilky Vitella Vein probíhá od pondělí 2. května do neděle 15. května.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, které splní pravidla soutěže, získá gel na rozšířené žilky Vitella Vein


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. května 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. června 2016 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 15. května 2016.


Nápovědu k otázkám hledejte na stránkách Vitella Vein
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !