Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o GoGEN MAXI HRY Maxipes Fík

16.06. - 29.06. 2014 | Aktuální soutěže

Zabavte děti na cestách

Vyražte na léto s výrobky z řady dětské elektroniky GoGEN Maxipes Fík. V sérii určené speciálně pro děti můžete najít barevné televize, tablety, přenosné DVD a MP4 přehrávače, foťák či kapesní hry.
A právě dětské kapesní hry GoGEN Maxipes Fík můžete vyhrát.

Kapesní MAXIHRY

Kapesní MAXIHRY představují klasické kapesní hry, které lehce zabaví každé dítě. V autě, při nákupech, na návštěvách, kde jsou jen dospěláci, a všude tam, kde se vaše dítě nudí a potřebuje na chvíli zabavit. Kapesní hry se liší počtem her, velikostí displeje, způsobem napájení a také vzhledem, ve kterém se vždy objevuje jak jinak než veselý hafan Maxipes Fík. Díky své nízké váze a malým rozměrům je můžete mít stále při sobě.

Kapesní MAXIHRYKapesní MAXIHRY 181

Kapesní MAXIHRY 181 v sobě obsahují 161 klasických her a 19 sportovních her 3D s vysokým rozlišením. Model je vybaven 3,5“ barevným LCD displejem s rozlišením 960 x 240 pxl, vestavěnými reproduktory, USB vstupem, výstupem pro sluchátka a vestavěnou baterií. Výhodou je možnost nabíjení přes USB kabel. K dostání je ve fialovém, bílém a žlutém provedení.

Kapesní MAXIHRY 150Kapesní MAXIHRY 150

Kapesní MAXIHRY 150 v sobě obsahují 150 klasických her. Model je vybaven 2,7“ barevným LCD displejem s rozlišením 960 x 240 pxl a USB vstupem. Nabíjet ho lze třemi AAA bateriemi nebo USB kabelem. K dostání je v bílém, fialovém, zeleném a modrém provedení.


Kapesní MAXIHRY 60Kapesní MAXIHRY 60

Kapesní MAXIHRY 60 jsou vhodné pro děti již od 3 let a obsahují v sobě 60 klasických her. Model je vybaven 2,5“ barevným LCD displejem a nabíjet ho lze třemi AAA bateriemi, které vydrží až 5 hodin hrací doby. K dostání je v červené, zelené a modré variantě.


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o GoGEN MAXI HRY Maxipes Fík probíhá od pondělí 16. června 2014 do neděle 29. června 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: Kapesní hra GoGEN MAXI HRY 181 Y, 3,5" LCD displej, 180 her, žlutá

2. místo: Kapesní hra GoGEN MAXI HRY 150 P, 2,7" LCD displej, 150 her, růžová

3. místo: Kapesní hra GoGEN MAXI HRY 60 B, 2,5" LCD displej, 60 her, modrá


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. června 2014 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 30. července 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 29. června 2014.

Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách Maxipes Fík
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !