Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o keramické pánve a nerezové termosky Lamart

28.07. - 10.08. 2014 | Aktuální soutěže
Značka Lamart by Pierre Lamart reprezentuje širokou škálu moderního a cenově dostupného kuchyňského náčiní a nádobí pro hravé vaření, přinášející do vaší kuchyně lehkost, kvalitu a vytříbený styl díky svému kvalitnímu zpracování a modernímu designu inspirovanému filozofií hravého vaření bývalého šéfkuchaře Piera Lamarta.

LAMART KVALITA

Kuchyňské nádobí Lamart se přizpůsobuje nejmodernějším způsobům vaření. Nové keramické pánve díky své nepřilnavosti a odolnosti proti poskrábání představují ideální volbu pro vaší kuchyni. Díky nádobí Lamart budete mít vždy blíže ke zdravé kuchyni.

Náš TIP: Vyzkoušejte sadu nádobí s novou technologií výroby HARD ANODIZED. Designové nádobí Lamart z vnitřním keramickým povrchem odolným proti připalování, opatřeno silným dnem a velmi elegantními nerezovými úchyty. Vařte zdravě a rychle!
kuchyňské nádobí Lamart


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o keramické pánve a nerezové termosky Lamart probíhá od pondělí 28. července 2014 do neděle 10. srpna 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1.-5. místo: červená keramická pánev Lamart

6.-10. místo: nerezová termoska Lamart


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. srpna 2014 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 10. září 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 10. srpna 2014.

Nápovědu k otázkám hledejte na stránkách kuchyňského nádobí Lamart
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !