Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

19.02. - 4.03. 2018 | Aktuální soutěže
velehtr World of beauty and spa
















Jarní trendy na stáncích více než 400 značek, soutěže, workshopy, kadeřnické a kosmetické show, módní přehlídky a mnoho dalšího  na veletrhu  WORLD OF BEAUTY & SPA

16. a 17. března 2018 se pro návštěvníky PVA EXPO PRAHA-Letňany otevře již 25. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Na více než třech stovkách výstavních stánků se návštěvníkům budou věnovat špičkoví odborníci poskytující cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách. Budou připraveni zodpovědět dotazy, poradit s aplikací i volbou správného přípravku pro klienta i pro vlastní užití, ať již půjde o poradenství k anti-aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci či alternativním metodám v oboru. Rozšiřuje se zastoupení přírodních přípravků, wellness produktů a přípravků pro aromaterapii, relaxaci, masáže, detoxikaci i celkový zdravý životní styl.WORLD OF BEAUTY & SPA

S nastupujícím jarem přicházejí nové trendy v líčení, účesech i módě. Na veletrhu je budou prezentovat přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Veletrh bude provázet celá řada soutěží: „Rococo” fotomake-up Štěpánky Podroužkové, „Creative image team“ Pavla Bauera, líčení, účesy a body painting ve stylu „Mystic Gothic”, mezinárodní soutěže v nail designu, v salonním nail artu, v manikúře, v tip boxu, v prodlužování vlasů, soutěže oděvních designerů.

Wellness, fitness i zdravý životní styl  se stávají jednou ze „stars“ veletrhu. Kromě workshopů, kvalifikovaných ukázek a nabídek školení relaxačních a rekondičních masáží i fyzioterapie budou vystavovatelé prezentovat komplexní beauty-wellness péči. Na rozdíl od ostatních „soutěží krásy“, kde drtivou většinu účastníků tvoří ženy a dívky, diváci opět uvidí přehlídku krásných těl především mužů  v soutěži věnované naturálnímu fitness.


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA probíhá od pondělí 19. února do neděle 4. března 2018.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

8 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1.-3. místo: kosmetický balíček a 2 vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
4.-8. místo: 2 vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. března 2018 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výhercům doručena nejpozději do 14. března 2018 emailem na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 4. března.


Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách www.WorldOfBeauty.cz


Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !