Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o lehátka a Casali-Banánky v čokoládě

18.05. - 31.05. 2015 | Aktuální soutěže
Casali


















Udržitelnost je pro tradiční vídeňskou rodinnou firmu Manner již 125 let více než módní slovo. Více než padesát procent použitého kakaa pochází dnes z obnovitelných zdrojů. Do roku 2020 je plánováno převést celou poptávku pro značkové výrobky z domu Manner na udržitelné kakao.


Casali-Banánky v čokoládě jsou od teď k dostání „FAIR“. Kakao, cukr a stejně tak trh s banány budou převedeny na FAIRTRADE a obdrží tak známou FAIRTRADE pečeť. Tento krok je významný také pro výrobce v producentských zemích. Fair obchod zlepšuje značně jejich životní podmínky a Fairtrade-prémie umožňuje udržitelný rozvoj celé společnosti asociální oblasti, infrastrukturu a vzdělávání.

Casali„Díky spolupráci s FAIRTRADE můžeme podpořit fair obchod, a také plnit přání našich zákazníků. Jsme hrdí, že můžeme použít velkou FAIRTARDE pečeť na výrobcích, protože všechny suroviny, které můžeme „fair" získat, také „fair“ nakupujeme. Na chuti výrobků se přitom nic nezmění. Ovocná a jemná banánová chuť zahalená do křupavé čokolády zůstanou stejně lahodné jako obvykle, teď už ale jako „FAIRTRADE,“ dodává Aleš Aldo Koláček .

Casali-Banánky v čokoládě - „Casali Original Schoko Bananen“ společnosti Manner jsou vyráběny z pravých Chiquita banánů. Na českém trhu jsou k dostání v několika variantách - Casali mini čokobanánky v 200g balení, XL banánek a klasické banánky v čokoládě. Při výrobě banánků je používáno pravé banánové pyré. Nejedná se tedy pouze o banánovou příchuť. Vyznačují se velkým poměrem banánové dřeně – minimálně 8% a jsou polévány čokoládovou polevou s obsahem 31% kvalitní čokolády, která obsahuje minimálně 50% kakaa.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o lehátka a Casali-Banánky v čokoládě probíhá od pondělí 18. května 2015 do neděle 31. května 2015.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, Casali

získá výhru Casali dle pořadí:

1.-3. místo: lehátko Casali

4.-10. místo: balíček Casali-Banánků v čokoládě


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. června 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 29. června 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 31. května 2015.


Nápovědu najdete na stránkách Casali
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !