Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o mléčné výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí

22.06. - 5.07. 2015 | Aktuální soutěže
Smetanový jogurt brusinka-ostružina s vanilkou




















Smetanová novinka

z Mlékárny Valašské Meziříčí


Smetanové jogurty z Valašska patří mezi stálice na trhu mléčných výrobků. Zákazníci si je oblíbili pro jejich kvalitu a široké spektrum příchutí. Mlékárna Valašské Meziříčí vyrábí tyto jogurty již v devíti příchutích a nyní tuto známou a velmi oblíbenou řadu doplní novinka Smetanový jogurt brusinka-ostružina s vanilkou.

Novinka Smetanový jogurt brusinka-ostružina s vanilkou obsahuje 8 % tuku. Jogurt je vyrobený z kvalitního českého mléka a jeho typickým znakem je ovocná příchuť na dně kelímku. Jogurtová složka obsahuje pouze smetanu a živé jogurtové bakterie, což dodává jogurtu na kvalitě. Pestré složení dělá ze smetanových jogurtů ideální produkt pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni.

Smetanový jogurt jahoda s vanilkou získal ocenění

Mlékárenský výrobek roku 2015


Smetanový jogurt jahoda s vanilkou - Mlékárenský výrobek roku 2015Mlékárna Valašské Meziříčí zakládá na kvalitě svých výrobků. Díky tomu pravidelně sbírá nejrůznější ocenění. I letos tomu není jinak a může se proto pyšnit dalším oceněním, které získala u příležitosti Světového dne mléka konaného dne 27.května 2015 na Zámku Kostelec nad Černými Lesy. Potvrdila tak, že patří mezi špičku v oboru mléčných výrobků a získala za svůj Smetanový jogurt jahoda s vanilkou Mlékárenský výrobek roku 2015 v kategorii jogurtů.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o mléčné výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí probíhá od pondělí 22. června 2015 do neděle 5. července 2015.    
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. místo: poukázka na mléčné výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí v hodnotě 1 000 Kč

2.-3. místo: dárky od Mlékárny Valašské Meziříčí: deštník, pláštěnka, baterka, kšiltovky

4.-5. místo: dárky od Mlékárny Valašské Meziříčí: frisbee, míč, jojo, křídy, pastelky


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. července 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. července 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 5. července.
Mlékárna Valašské Meziříčí

Nápovědu najdete na stránkách Mlékárny Valašské Meziříčí
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !