Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o napáječky, držák na mrkev a podestýlky Asan Pet s figurkami zvířátek

22.08. - 4.09. 2016 | Aktuální soutěže
Asan - napáječky pro zvířátka


















Podestýlky Asan Pet určené pro hlodavce a zakrslé králíčky zaručí pohodlíčko mazlíčkům i jejich páníčkům. Účinně pohlcují zápach a vlhkost a ubikace mazlíčků se tak nemusí čistit minimálně 7 dnů.
podestýlka Asan

Pelíškově jemné granule podestýlky Asan pohlcují vlhkost ode dna, takže naši mazlíčci mají tlapky stále v suchu. Využité stelivo se pak lehce zlikviduje spláchnutím do toalety nebo umístěním do bioodpadu či na kompost. Protože je stelivo extrémně lehké a jeho výměna tak snadná, nebrání nic tomu, aby se o své mazlíčky staraly i děti.  Podestýlky jsou navíc z 99% bez prachu a vzdušných alergenů a tím jsou vhodné i pro chovatele alergiky a astmatiky. Prostě pohodička a pohodlíčko. Udělejte si i Vy doma Pohodlíčkov!

Vyhrajte stelivo Asan Pet s dárkem uvnitř a k tomu držák na mrkvičku a napáječku.

Chcete vyzkoušet podestýlku
pro Vašeho mazlíčka dříve?

Podestýlky Asan Pet zakoupíte v každém dobrém chovatelském obchodě a navíc jsou nyní  v prodeji s dárkem – roztomilým „gumovacím“ zvířátkem. 
Více na www.asan.cz

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o napáječku, držák na mrkev a podestýlku Asan Pet s figurkou probíhá od pondělí 22. srpna do neděle 4. září 2016.
Pravidla vyhodnocování soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

6 z Vás, kdo splní pravidla soutěže, získá napáječku, držák na mrkev a podestýlku Asan Pet s figurkou zvířátka.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. září 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Kódy k nákupu budou výhercům doručeny nejpozději do 28. září 2016 emailem na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 4. září 2016.


Nápovědu k otázkám hledejte na stránkách podestýlky Asan

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !