Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o nové Marťánky laktobacily

20.10. - 2.11. 2014 | Aktuální soutěže
Marťánci





MARŤÁNCI LAKTOBACILY

Novinka

3 miliardy bakterií


  • vhodné pro děti od 1 roku

  • vitamin D přispívá ke správné funkci imunitního systému

  • vhodné během i po užívání antibiotik

Marťánci laktobacily


Marťánci laktobacily


Obsahují čtyři bakteriální kmeny, v celkovém množství 3 miliard bakterií, které jsou běžnou součástí střevní mikroflóry.

Rovnováha střevní mikroflóry může být narušena užíváním antibiotik, nesprávnou stravou nebo změnami prostředí. Marťánci laktobacily jsou obohaceni vitaminem D, který podporuje imunitu organismu.

Marťánci Laktobacily mají výbornou ovocnou chladivou chuť a dětmi oblíbenou formu prášku v sáčku, který je určen k okamžité konzumaci bez zapíjení vodou.


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o nové Marťánky laktobacily probíhá od pondělí 20. října 2014 do neděle 2. listopadu 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá nové Marťánky laktobacily.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. listopadu 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 2. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 3. listopadu 2014.


Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách Klubu zdraví Walmark
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !