Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o novou systémovou žehličku Philips PerfectCare Elite

2.05. - 15.05. 2016 | Aktuální soutěže
Žehlit hedvábí a džíny hned po sobě? Přijde vám to jako něco nemožného? Vstupte do světa snadného žehlení Philips a objevte systémové žehličky PerfectCare s jedinečnou technologií OptimalTEMP. Mezi jejich největší přednosti patří nejen zvýšení účinnosti a rychlosti žehlení, ale i fakt, že všechno hlídají za vás.

Říkáte si, jak je to možné? Součástí technologie OptimalTEMP žehliček Philips PerfectCare je mimo jiné procesor Advanced Smart Control. Ten se stará o nastavení ideální teploty žehlicí plochy, jejíž výše je bezpečná pro použití na všech tkaninách a tu doplní maximálním množstvím páry. Stejného výkonu lze u běžných žehliček bez OptimalTEMP technologie možné dosáhnout pouze při nastavení maximální teploty.

nová žehlička Philips

S žehličkami Philips PerfectCarePhilips PerfectCare s technologií OptimalTEMP se tak skutečně bez obav z poškození a spálení můžete po džínech pustit do žehlení daleko jemnějších látek. Navíc se nemusíte obávat ani péče o citlivé látky jako bavlna, kašmír, satén, elastin či hedvábí, které doposud téměř nebylo možné žehlit v domácích podmínkách.

A protože osobní zkušenost je ta nejlepší, rozhodli jsme se pro vás uspořádat 14 denní soutěž o systémovou žehličku Philips PerfectCare Elite.



Pravidla soutěže:
14denní soutěž o systémovou žehličku Philips PerfectCare Elite probíhá od pondělí 2. května do neděle 15. května 2016.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá novou systémovou žehličku Philips PerfectCare Elite.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. května 2016 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výherci doručena nejpozději do 20. června 2016 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 15. května 2016.


Nápovědu k otázkám hledejte na stránkách systémových žehliček Philips
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !