Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o opalovací kosmetiku Malibu od Elnino.cz

21.05. - 3.06. 2018 | Aktuální soutěže
sluneční kosmetika Malibu
















Nepodceňte přípravu na léto!

Soutěžte o balík opalovací kosmetiky


Jen pár listů v trhacím kalendáři nás dělí od sluncem prozářeného léta. Také se už těšíte na lenošivé okamžiky u vody a zaslouženou dovolenou? Aby se ale letní dovolená nezměnila v bolestivé peklo, měli byste se dostatečně vyzbrojit kvalitní opalovací kosmetikou.


V honbě za sexy bronzovým odstínem pokožky mnohdy zapomínáme na kvalitní ochranu. Na trhu přitom naleznete nepřeberné množství značek nabízejících opalovací kosmetiku. opalovací kosmetika MalibuVsadit můžete na vysokou kvalitu produktů značek Lancaster nebo Biotherm, či se můžete spolehnout na profesionální péči za příznivé ceny od značek PIZ BUIN či Malibu. Poslední ze jmenovaných, značka sluneční kosmetiky Malibu, se těší čím dál tím větší oblibě a ze skladů zásoby mizí doslova před očima. A to nejen pro své lidové ceny produktů! Že jste o ní ještě neslyšeli? Tato opalovací kosmetika pochází z Velké Británie, kde již na trhu působí více než 20 let. Razí heslo, že kvalitní opalovací kosmetika pro celou rodinu musí být dostupná komukoliv.

Protože z vlastní zkušenosti víme, že účinná ochrana před sluncem dokáže zachránit vysněnou dovolenou, připravili jsme pro vás s online parfumerii Elnino.cz soutěž o dárkovou sadu opalovací kosmetiky Malibu, která obsahuje opalovací olej, který pokožku navíc hloubkově hydratuje a vyživuje, dále pak olej pro urychlení opálení s beta carotenem a zklidňující gel po opalování s výtažkem s aloe vera

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o opalovací kosmetiku Malibu od Elnino.cz probíhá od pondělí
21. května do neděle 3. června 2018.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

Elnino.cz7 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkovou sadu opalovací kosmetiky Malibu od parfumerie Elnino.cz.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. června 2018 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výhercům doručena nejpozději do 30. června 2018 na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 3. června 2018.


Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách Elnino.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !