Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o pobyt pro 2 osoby ve Spa hotelu Lanterna v Beskydech

27.04. - 10.05. 2015 | Aktuální soutěže
Lanterna












Prvomájový tip pro zamilované: Spa hotelu Lanterna


Blíží se máj – lásky čas. Potěšte svého partnera stylovým dárkem a pozvěte ho na romantický víkend ve dvou do krásné jarní přírody Beskyd.
Ideálním útočištěm je Spa hotelu Lanterna**** v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Díky poloze stranou běžného ruchu a komorní atmosféře je skutečnou oázou klidu. Zážitek ze společných chvil násobí komfortní ubytování, intimní L-Spa, výborná gastronomie a milý personál, jenž vás bude doslova hýčkat.Spa hotel Lanterna

Když budete chtít, můžete tu prožít celý víkend doslova v županu. V rámci ubytování, které zahrnuje snídani i večeři, totiž také můžete neomezeně využívat hotelové L-Spa s bazénem, whirlpoolem, saunami, parní lázní a odpočinkovou terasou s krásným výhledem do neporušené přírody. Otevřeno je od rána až do 22 hodin. I ti nejnáročnější hosté si jistě vyberou z bohaté nabídky masáží a ošetřujících tělových i obličejových terapií tichomořskou kosmetikou Pure Fiji.

A kdyby vám to nestačilo, můžete si zajet do blízkého relaxačního centra Wellness Horal s termálními bazény vyhřívanými až na 36°C, oblíbenými saunovými rituály a nabídkou thajských, ayurvédských, balijských a dalších masáží s rodilými terapeuty. Hosté Lanterny mají vstup do Wellness Horal zdarma.
hotel LanternaPokud si chcete užít společné chvíle opravdu naplno, vyzkoušejte zvýhodněný pobyt Romantické hýčkání na 2 nebo 3 noci v ceně s relaxační masáží, obličejovým ošetřením, romantickou večeří v zážitkové restauraci Vyhlídka a velmi příjemnou službou v podobě snídaně do postele.

Náš tip na zajímavou akci: Víte, které pokrmy povzbuzují milostnou touhu? Dozvíte se to (a také ochutnáte) při Prvomájové degustaci 1. května. Tipy na další akce najdete ZDE. Relaxujte a nechejte se hýčkat.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o soutěž o pobyt ve Spa hotelu Lanterna**** v Beskydech probíhá od pondělí 27. dubna 2015 do neděle 10. května 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. cena: pobyt pro 2 osoby na 2 noci ve Spa hotelu Lanterna se snídaní, večeří a neomezeným vstupem do L-Spa a Wellness Horal
2. cena: dárkový balíček Pure Fiji – Bounty (sada 7 produktů)
3. cena: dárkový balíček Pure Fiji – Cukrový vánek (sada 4 produktů)
Spa hotel Lanterna

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. května 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 26. května 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 10. května 2015.


Nápovědu na soutěžní otázku najdete na stránkách Spa hotelu Lanterna
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !