Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o pobyt ve Spa hotel Lanterna a relaxaci v Beskydech

24.09. - 7.10. 2012 | Aktuální soutěže
Zpříjemněte si sychravé podzimní dny relaxačními zážitky, které vás pohladí po těle i na duši. Vyčistěte si hlavu a načerpejte novou energii ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích v Beskydech.

Lanterna patří k nejvyhledávanějším místům wellness a romantických pobytů. Své hosty hýčká špičkovým servisem a bohatou nabídkou služeb. Cena ubytování tu zahrnuje snídani, večeři a neomezený vstup do hotelového L-Spa i do blízkého Wellness Horal s termálními bazény. O víkendech se konají lekce cvičení, samozřejmostí je zapůjčení županu na celý pobyt. Lanterna je součástí místního Resortu Valachy, který nabízí možnost další zábavy – turistiku, cyklistiku, projížďky na segway či lekce golfu, zejména ale široký výběr masáží a kosmetických procedur.

Vyhlídková restaurace Spa hotelu LanternaNabídku pro páry nově rozšířil pobyt Romantické hýčkání a relaxační procedura Private Spa. Při ní si mohou tělové ošetření, masáž, uvolnění ve vířivé vaně s ovocem a šampaňským a další požitky vychutnat páry i jednotlivci, kteří dávají přednost relaxaci v naprostém soukromí.

Pokud se chystáte na dámskou jízdu s kamarádkou, doporučujeme Wellness pobyt v Beskydech. Máte jen pár hodin času? Vyzkoušejte jedinečný Spa Day s masáží, celodenním vstupem do L-Spa a tříchodovým menu. Ve Velkých Karlovicích se stále něco děje, 5. – 7. října se tu chystá Karlovský gastrofestival. Lanternu při této příležitosti navštíví držitel michelinské hvězdy a uvaří Michelinský oběd a Galavečeři.

Přemýšlíte, že byste prožili Vánoce „jinak“? Ujeďte do Beskyd na vánoční pobyt. Nebo pobyt či služby Lanterny věnujte svým blízkým jako dárek prostřednictvím dárkového poukazu.
 
Co lze zažít a jak to vypadá v hotelu Lanterna? Podívejte se na video.
SPA Hotelu Lanterna


Pravidla soutěže:
Soutěž o pobyt ve Spa hotel Lanterna a relaxaci v Beskydech probíhá od pondělí 24. září do neděle 7. října 2012.

Pravidla vyhodnocování soutěží


Výhru májí šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní podmínky soutěže, může získat:

1. cena: pobyt pro 2 osoby na 2 noci ve Spa hotelu Lanterna
2. cena: Spa Day s masáží a tříchodovým menu
3. cena: Degustační večeře pro 2 osoby v restauraci Vyhlídka v hotelu Lanterna
4.- 5. cena: vstup pro 1 osobu na 3 hodiny do Wellness Horal

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. října 2012 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. října 2012 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky.
Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 7. října 2012.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !