Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o pobyt ve Spa hotelu Lanterna Velké Karlovice

30.11. - 13.12. 2015 | Aktuální soutěže
Spa hotel Lanterna










Zpříjemněte si nadcházející zimní čas relaxačními zážitky, které vás pohladí po těle i na duši. Lyžování, procházky krásnou přírodou a pak vyhřívané bazény, sauny, masáže či gurmánské požitky v útulném prostředí Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích – co víc si přát pro zimní dovolenou v Beskydech?


Horský Spa hotel Lanterna**** patří díky kvalitě služeb k nejvyhledávanějším cílům milovníků romantických a relaxačních pobytů u nás. Je vsazený do krásné přírody CHKO Beskydy - stranou běžného ruchu a přitom na dosah lyžařských sjezdovek a běžkařských i turistických tras. Své hosty hýčká skvělým servisem, osobní péčí personálu a bohatou nabídkou služeb na top úrovni.horský hotel Lanterna

Relaxovat tu můžete opravdu do sytosti, ubytovaným hostům hotel poskytuje v ceně kromě snídaně a večeře také neomezený vstup do hotelového L-Spa i do blízkého Wellness Horal s termálními bazény. Vybrané zvýhodněné pobyty zahrnují i pozdní oběd a další bonusy.

K dokonalému odpočinku můžete využít další služby, zejména bohatou nabídku klasických i exotických masáží v relaxačních centrech. Beauty salon bude hýčkat vaši pleť obličejovými i tělovými ošetřeními přírodní kosmetikou Pure Fiji, zážitková restaurace Vyhlídka s nabídkou vícechodových menu pohladí vaše chuťové pohárky vynikajícími specialitami z regionálních produktů a až do noci se můžete bavit v Cocktail baru. K tomu lyže, běžky, procházky zimní krajinou, ale také sauny, saunové rituály, venkovní whirlpool či třeba indoor golf….
Co víc si přát pro dokonalou zimní dovolenou?

Inspirujte se na www.lanterna.cz.


restaurace VyhlídkaNaše tipy:

- Přijeďte si užít poloprázdné hory ještě před zimní sezónou, Spa hotel Lanterna nabízí zvýhodněné ceny v období 20. až 23. prosince 2015.
- Tip pro gurmány: Předvánoční degustační večer 19. prosince  2015 s ochutnávkou nejrůznějších tradičních vánočních pokrmů evropských zemí.
- Přemýšlíte o vánočním dárku pro partnera, přátele, kamarádku či obchodní partnery? Inspirujte se nabídkou dárkových poukazů.
- Nejlepší tipy z nabídky pobytů: Romantické hýčkání pro páry se snídaní do postele, masáží a kosmetikou a Zimní dovolená v Beskydech se skipasem, plnou penzí a masáží v ceně.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o  o pobyt ve Spa hotelu Lanterna Velké Karlovice probíhá od pondělí 30. listopadu do neděle 13. prosince. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
 
Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. cena: Pobyt pro 2 osoby na 2 noci ve Spa hotel Lanterna**** Velké Karlovice

2.–3. cena: Balíček produktů kosmetiky Pure Fiji

4.–5. cena: Volná vstupenka do Wellness Horal Velké Karlovice


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 14. prosince 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 22. prosince 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 13. prosince.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !