Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o rodinné celodenní výlety do zábavního areálu Šikland

30.03. - 12.04. 2015 | Aktuální soutěže
Šiklův Mlýn

















Šikland je komplex 4  zábavních areálů s největší nabídkou služeb a zábavy v České republice. Největším z nich je Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem, v kterém se nachází Westernové městečko a Motosport military offroad areál, další dva parky jsou v Dolní Rožínce strašidelný zámek Draxmoor a Fotopark Krokodýl.       

Šiklův mlýn je ideálním místem pro rodinné výlety a rodinné dovolené. Nabízí odpočinek i aktivní zábavu pro celou rodinu uprostřed překrásné přírody Vysočiny. Vaše děti u nás najdou vše, po čem o prázdninách touží. Všechna představení i mimořádné víkendové programy jsou atraktivní podívanou, kterou jinde v české republice neuvidíte. Šiklův mlýn také disponuje širokou nabídkou stravovacích a ubytovacích kapacit od nového hotelového resortu Šikland****, přes sruby, chatky či klasický kemp.

areál Šiklův MlýnPravidla soutěže:
14denní soutěž o rodinné celodenní výlety do zábavného areálu Šikland probíhá od pondělí 30. března do neděle 12. dubna 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

7 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. místo: Celodenní výlet do Šiklova Mlýna pro 4 osoby s občerstvením, vstupem do aquaparku a atrakcemi v hodnotě 3 000 Kč.
2.-4. místo: Celodenní výlet do Šiklova Mlýna pro 4 osoby, vstupem do aquaparku a atrakcemi v hodnotě 1 500 Kč.
5.-7. místo: Celodenní výlet do Šiklova Mlýna pro 4 osoby s okružní jízdou v Safari vláčku v hodnotě 1 144 Kč.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. dubna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. května 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 12.dubna 2015.

Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách areálu Šikland
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !