Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o stolní hry EFKO, stavebnice IGRÁČEK a časopis Tvořivý Amos

30.07. - 12.08. 2012 | Aktuální soutěže
Protože letošní léto je opravdu všelijaké, přinášíme vám od české společnosti EFKO pár tipů a nápadů, jak přežít deštivé dny se zdravými nervy…

Co si ale takhle

vyrobit vlastní puzzle?


Puzzle Namaluj si sám umožní vytvořit si svou vlastní, originální skládanku. Stačí vzít pastelky nebo vodovky a nápadům se meze nekladou.

odlitek dětské rukyHitem pro malé tvořitele jsou také Odlitky dětské ruky


Podle návodu si vlastnoručně vyrobíte formu a společně vytvoříte odlitek dětské ručičky nebo nožičky. Nemusíte se ničeho bát, vše je tak jednoduché, že to zvládne i úplný amatér.

Další dobré nápady na domácí tvoření najdete na stránkách www.tvorivyamos.cz - časopis Tvořivý Amos a časopis Golem je určený těm, kteří propadli kráse keramiky. Nápady jsou zde prezentovány například podle ročních obodbí.

Cestovní hry od českého výrobce EFKO

Zavzpomínejte si na dětství s nestárnoucí hrou Kloboučku, hop!
Pokud máte doma malé caparty, kteří ještě neumí počítat, můžete vyzkoušet hru Nezlob se človíčku!, která je navržená přímo pro ně a je podobná klasické hře Člověče, nezlob se.

Hurá na houbyJet na výlet a poznávat nová místa můžete i z pohodlí vašeho domova díky hře Jedeme na výlet. Vděčnými kamarády na cestách mohou být i Spejbl a Hurvínek, kteří putování udělají hned veselejším, a to prostřednictvím hry Veselé putování se Spejblem a Hurvínkem.
A pokud si budete chtít od putování na chvilku odpočinout, vrhněte se na hru Hurá na houby.

Čtěte také náš článek: Co budeme dělat, mami? Aneb když venku prší.

Pravidla soutěže:
Soutěž o stolní hry EFKO, stavebnice IGRÁČEK a časopis Tvořivý Amos probíhá od pondělí 30. července do neděle 12. srpna 2012.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží


Výhry získají soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

Výhry pro vás:

1. cena: hra Jedeme na výlet
2. cena: hra Veselé putování se Spejblem a Hurvínkem
3. cena: hra Hurá na houby
4.-6. cena: sada na Odlitek ruky
7.-10. cena: postavička IGRÁČKA
10.-15. cena: časopis Tvořivý Amos

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. srpna 2012 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2012 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherci budou vybráni pouze ze čtenářek, které odpověděly správně na všechny soutěžní otázky.
Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 12. srpna 2012.

Nápovědu najdete na stránkách společnosti EFKO, stavebnice IGRÁČEK nebo časopisu Tvořivý Amos.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !